Haberler

"Maske takın" diye uyaran polise bıçaklı saldırı

Güncelleme:

Samsun İlkadım'da polis, anne ve oğluna maske takması konusunda uyarıda bulunurken annesinin yanındaki genç, polise bıçakla saldırdı. Çevredekilerin de yardımıyla olayın büyümesi önlenirken anne ve oğlu gözaltına alındı.

Samsun'da sokakta maska katılması için uyaran polise bıçaklı saldırı düzenlendi. Polis olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı.

MASKE UYARISI YAPILAN ANNE-OĞUL VE POLİSLER ARASINDA GERGİNLİK

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Karadeniz Mahallesi Çitlik Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 20 Haziran'dan itibaren maske takma zorunluluğu getirildi. Bugün Samsun'un en işlek caddesinde polis ekipleri maske takmayanlara uyarıda bulunurken, anne-oğul oldukları öğrenilen 2 kişi ile polisler arasında gerginlik yaşandı.

'Maske takın' diye uyaran polise bıçaklı saldırı

ANNESİNİN YANINDAKİ GENÇ, POLİSLERE BIÇAK ÇEKTİ

Polis memurları olay sırasında zor anlar yaşarken, annesiyle polise direnen gencin ise bıçak çekip polislere saldırdığı ileri sürüldü. Yoldan geçen bazı vatandaşlar da polislere yardım ederek olayların büyümesini önledi.

'Maske takın' diye uyaran polise bıçaklı saldırı

GÖZALTINA ALINDILAR

Anne-oğul gözaltına alınarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Olay anı ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

'Maske takın' diye uyaran polise bıçaklı saldırı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İlkadım Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

CENGİZHAN:

MASKE KONUSUNDA UYARI YAPAN DEVLETİN POLİSİNE BIÇAKLA SALDIRMAK NEDİR LAN BU ANNE OĞUL SORUNLU VATANDAŞ GEREKLİ CEZAİ İŞLEMLER YAPILMALI

15
5
yanıtYanıtla
avkt38:

Yahu nedir bu böyle ? herşey tam dör dörtlük uygulanıyorda sıra maskeyemi geldi zaten hava sıcak hadı kapalı alanlarda anladık takılsında açık havada takmanın alemı zorunlulugu nedir zaten, özgür bilincli toktorlar acık havada maske takmak BÜYÜK RİSKTİR ilerde pek çok solunum hastalıklarına yol acacakır diyor. ! Gitmeyin halkın üzerine bu kdara zaten millet borç ödeme alma eve EKMEK derdinde herkes borclu piyasalar durgun para dönmüyor. !

11
3
yanıtYanıtla
Bişeyi de bi takdir et be kardeşim:

Memur orda görevini yaparken yaralanmış, haberci bunu haber yapmış, bi sen sivrizeka memuru eleştiricek bişey buldun Allahıma şükür. Bu ğereksiz rolü kim üstlenecek dioyordum ki yorumuna dank ğeldim rahatladım

yanıt7
yanıt8
Gfddddd:

Al işte senin gibi zihniyet olduğu sürece bu kavga hep olur maske takın diye sizin sağlığınız için deniyor keşke şöyle bir şey olsa senin gibi zihniyeti yakalasa bu virüs yürkiye temizlense geriye kalan kurallara uyan nezih vatandaş kalsa ama malesef sizinle sizin gibilerle aynı havayı soluyoruz oksijen israfı yaşıyorsunuz

yanıt1
yanıt7
vatandaş:

halkımız ya anlamıyor ya da anlamak istemiyor bu virüs çok ciddi ölümcül . . . . maske takmayan sokağa çıkmamalı ev cezası getirilmeli . . . . . virüs ten ölenleri bunlara izletmeli nasıl bir ölüm oluyor . . .

4
9
yanıtYanıtla
İnş:

uyarın uyarın. böyle şeyler oluncada tıkın bunları içeriye. toplum zeka sorunu olan, psikolojik sorunu olan magandalardan temizlensin.

7
5
yanıtYanıtla
ADALET:

Herkesin basina gelmistir.yolda pazarda yururken,gorevli memurlar herkesi maske takmakla uyariyor ama kendilerinde yok,verilen yetkileri kotuye kullanan memurlarda var.eger bu ulkede adalet varsa o vatandasa ceza verilsin ve o polis memurununda gorevi elinden alinsin

3
8
yanıtYanıtla
GALİP:

ADALET ADINI DEĞİŞTİR. RASTGELE SALLAMA, HİÇBİR POLİS AĞZINDA MASKE YOKKEN VATANDAŞA MASKE TAK DEMEZ. ORTAMI BOŞ BULUP SALLAMA

yanıt0
yanıt2
BİN ATLI AKINLARDA..:

Görev başındaki memura mukavemet, görevi yaptırmamak için direnme, görevini yapan memuru görevinden dolayı öldürmeye teşebbüs. Acımak yok. Güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun.

3
7
yanıtYanıtla
Kınık Ali:

Polise saldırmak ne demek arkadaş, ben bayanım diyor Hanfendi, önce çocuğuna ahlak eğitimi ver, kurallara uymayı öğret.... gerçi Samsun burası ikinci Teksas

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title