Haberler

42 gündür kayıp olan kadının cesedi çuval içinde ormanlık alanda bulundu

Güncelleme:

Samsun'da 42 gündür haber alınamayan 2 çocuk annesi 35 yaşındaki Arzu Aygün'ün cesedi çuval içinde naylona sarılmış ve çürümüş halde ormanlık alanda bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan ve kayıp kadının akrabası olduğu ileri sürülen Muharrem C. suçunu itiraf etti.

Atakum ilçesinde geçen yıl 17 Aralık'ta evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 2 çocuk annesi Arzu Aygün'ün (35) yakınları, Denizevleri Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulundu.

ÇUVALIN İÇİNE KOYUP ORMANA GÖTÜRMÜŞ

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği ekipleri, Aygün'ü bulmak için çalışma başlattı. Olayla ilgili kayıp kadının akrabası olduğu ileri sürülen Muharrem C. gözaltına alındı. Muharrem C. suçunu itiraf etti ve cesedin bulunduğu yeri gösterdi. Arzu Aygün'ün cesedi Samsun'un Terme ilçesinin Gökçeağaç mevkisinde sahil yolundaki ormanlık alanda çuval içinde çürümüş halde bulundu. Kadının cesedi otopsi için Samsun Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINDA ARANIYORDU

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken öte yandan kayıp olan Arzu Aygün bir süredir Müge Anlı'nın programında aranıyordu.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Aralık Samsun Haberler

500

Yorumlar (40)

VATANDAŞ:

Kadın cinayetleri bakkal alışverişi gibi o kadar rahat hale geldi şu 20 sene de. Tebrikler akp, ayakta alkışlıyorum. 1 yılda doğal gaza 5 kez zam geldi, hoca o. . sa cemaat sı. . . misali herkes kafasına göre zamları uçuruyor artık. güya ceza kesip önünü kesiyorsunuz. Kaç milyon ceza yine cebinize

43
18
yanıtYanıtla
Ads:

Trollük yapma vatandaşşş. . . .

yanıt4
yanıt15
erci:

arkadaş bununla onun ne ilgisi var. cinayet işlenmiş bunun zamla din ile ne alakası var

yanıt12
yanıt16
Garip:

Muge anli olmasa millet ne yaparmis acaba..

22
4
yanıtYanıtla
AYLİN:

Hayvanlar dile gelse insanoğlunun yaptıklarından korkuyoruz derdi. Keşke kıyamet kopsa.

24
2
yanıtYanıtla
Bozo:

Şerayat gelsin

9
16
yanıtYanıtla
önemli degil:

gelsin de esassiz suclamalar yüzünden millet kiyilsin demi. . hadi ordan. . sudi arabistanda seriat var. . git orada yasa

yanıt12
yanıt10
Arif gsli:

Gelsin diye yapıyo zaten bu hükümet. Böle şeyler çoğalınca mecbur özümüze dönecez. Şeriatı beğenmeyenlerde ne komik insanlar. Sanki uzaydan geldik.

yanıt4
yanıt11
önemli degil:

özümüz seriat mi? Türkün töresinde kültüründe kadin cinayeti var mi? Seriatta esassiz suclama iki yalanci sahitle adami/kadini ipe götürürler. . bu Türkün özünde yok. Arti seriat olmasi gerektigi gibi yasanmiyor hic bir yerde. . insanlar cikarlarina uydurmus dini ve dinin kurallarini kanunlarini

yanıt10
yanıt4
Brütüs:

Kadınlar düşmanmıdır. Hainmidir. Nedir bu kadına şiddet. Ne sevmeyi, ne de ayrılmayı bilmiyoruz. Saygıyı söylemiyorum bile.

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title