Haberler

Samsun'da 4 Araç Birbirine Girdi: 11 Yaralı

Güncelleme:

Samsun'un Bafra ilçesinde yaşanan kazada 4 araç birbirine girdi. Otomobillerin hurdaya döndüğü zincirleme kazada 11 kişi yaralandı.

Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada 11 kişi yaralandı.

4 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Kaza, saat 23.00 sıralarında Samsun- Sinop karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun istikametinden Sinop'a doğru seyir halinde olan Mecit Sağlık'ın (40) kullandığı 55 NF 993 plakalı otomobil ile sanayi tarafından şehir merkezine seyreden Yusuf Kıyak idaresindeki 55 NA 111 plakalı otomobil, Nurettin Aydın (36) yönetimindeki 55 TF 610 otomobil ve Seyit Küpçü'nün kullandığı 55 JG 935 plakalı otomobil çarpıştı.

OTOMOBİLLER HURDAYA DÖNDÜ, 11 KİŞİ YARALANDI

Çarpışan otomobiller hurdaya dönerken, kazada otomobil sürücüleri Mecit Sağlık, Yusuf Kıyak, Nurettin Aydın, Seyit Küpçü ve otomobillerde bulunan Ayhan Yılmaz (36), Hava Aydın (37), Sevilay Sağlık (34), Semiha Yavuz (65), Sabriye Küpcü (62), Barışcan Sert (21) ve Ekrem Aydın (19) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen çok sayıda ambulansla Bafra Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırıldı.


Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Aydın Samsun Sinop Bafra Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

hakuna matata:

ARAÇLARDA ŞAHİN NORMALDİR AFRİKA ÜLKESİ GİBİ ADAM GİBİ ARAÇ ALAMIYORSAN ALMA KARDEŞİM BAŞKALARININ CANINIDA TEHLİKEYE ATMA

0
0
yanıtYanıtla
tofi:

ikiside kuş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title