Haberler

Samsun Barosu Onur Meclisi

Güncelleme:

Samsun Barosu Onur Meclisi -Samsun Barosu Onur Meclisi Başkanlığına Av. Arif Yılmaz Üney seçildiSAMSUN - Samsun Barosu Onur Meclisi Başkanlığına Av. Arif Yılmaz Üney seçildi.

Samsun Barosu Onur Meclisi

-Samsun Barosu Onur Meclisi Başkanlığına Av. Arif Yılmaz Üney seçildi

SAMSUN - Samsun Barosu Onur Meclisi Başkanlığına Av. Arif Yılmaz Üney seçildi.

23 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Samsun Barosu Olağanüstü Genel Kurulu'nda kabul edilerek yürürlüğe giren Samsun Barosu Meclis Kurul ve Komisyonları İç Yönetmeliği'nin 15/4-5 maddeleri uyarınca 'Samsun Barosu Onur Meclisi'nin ilk toplantısı ile Onur Meclisi Yönetim Kurulu oluşturuldu.

"İstişareler ve değerlendirmeler yapılacak"

Toplantının açılış konuşmasını yapan Samsun Barosu Başkanı Keram Gürbüz, Onur Meclisinin amacını anlatarak, "Onur Meclisi, belli bir jenerasyonun ve kıdemin üzerindeki meslektaşlarımızın bir araya gelmesinin yanı sıra Samsun Barosu Yönetim Kurulunun ve diğer seçilmiş kurullarının faaliyetleriyle ilgili istişare anlamda değerlendirmelerin yapılacağı, tavsiye kararlarının alınacağı ve meclis üyelerinin 3'te 1'inin diledikleri zaman yine o yönetim kurulunda olağanüstü olarak ta toplantıya çağrılabileceği bir meclistir" dedi.

Gürbüz'ün konuşmasının ardından Onur Meclisi Yönetim Kurulu oluşturuldu. TBB delegelerinin ve Samsun Barosu üyelerin oylarıyla Samsun Barosu Onur Meclisi Başkanlığına Av. Arif Yılmaz Üney seçildi. Başkan Yardımcısı olarak Av. Adnan Aydın ve Sekreter olarak ta Av. Neşe Deniz seçildi.

Seçilmesinin ardından konuşan Üney, bu onurlu görevi onurlu bir şekilde sürdüreceğini söyledi. Onur Meclisi Yönetim Kurulunun belirlenmesinin ardından 2019 yılı Temmuz toplantısı gerçekleştirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arif Yılmaz 23 Mart Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title