Haberler

Samsun 15 Temmuz şehitleri için yürüdü

Güncelleme:

Samsun 15 Temmuz şehitleri için yürüdüSAMSUN - Samsun'da, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla binlerce vatandaşın katılımıyla şehitler için yürüyüş yapıldı.

Samsun 15 Temmuz şehitleri için yürüdü

SAMSUN - Samsun'da, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla binlerce vatandaşın katılımıyla şehitler için yürüyüş yapıldı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıl dönümünde Samsun'da çeşitli programlar gerçekleştirildi. Samsun Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen programlar kapsamında Vali Osman Kaymak ve beraberindeki protokol üyelerince birlikte binlerce vatandaşın katılımıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

İlkadım ilçesi İstiklal Caddesi üzerinde başlayan yürüyüş boyunca binlerce vatandaş ellerindeki Türk bayrakları ve dövizlerle çeşitli sloganlar atarak Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüşün ardından etkinlikler çeşitli programlarla devam etti.

Yürüyüşe ayrıca, Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

15 Temmuz Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title