Haberler

Şampiyon Özel Sporcular Başarılarını Başkan Dinçer'le Paylaştı

Türkiye Özel Spor Federasyonunca 15 Temmuz Şehitlerini Anma kapsamında düzenlenen Özel Sporcular Bölge Şampiyonasında dereceye giren Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi sporcuları, başarılarını Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer’le paylaştı.

Türkiye Özel Spor Federasyonunca 15 Temmuz Şehitlerini Anma kapsamında düzenlenen Özel Sporcular Bölge Şampiyonasında dereceye giren Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi sporcuları, başarılarını Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer'le paylaştı.

Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şube Başkanı Gökhan Arsu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Özel Sporcular Bölge Şampiyonasında dereceye giren sporcular Cemal Çoban, Enes Karaca, Fatmagül Eğmez, Vinyel Biciz ve Kadriye Biciz ile birlikte Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Dinçer'i ziyaret etti.

Ziyarette, derneğin çalışmaları ile bilgi veren Şube Başkanı Arsu, engellilerin sosyal, kültürel, ekonomik, hukuki hak ve menfaatlerini koruyup geliştirmek ve istihdamı, sosyal hayata uyumu, insan hak ve özgürlüklerinden gerçek anlamda faydalanabilmelerini sağlamak amacında olduklarını söyledi. Özel Sporcular Bölge Şampiyonasına katıldıklarını belirten Arsu, "Şampiyonada Mersin Şubesi sporcularımızdan Cemal Çoban 40 metre koşuda, Enes Karaca 100 metre koşuda, Fatmagül Eğmez 100 metre uzun atlamada, Vinyel Biciz 200 metre koşuda, Kadriye Biciz ise 100 metre koşuda bölge birinciliğini elde etti" dedi.

Arsu, özel sporcularla birlikte başta Mersin Valiliği olmak üzere kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine nezaket ziyaretinde bulunarak engelli sorunlarına dikkat çekmeye çalıştıklarını kaydetti.

Dernek yöneticilerini ve özel sporcuları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden ESOB Başkanı Dinçer ise "Özel sporcularımızın yüzündeki mutluluğa ortak olmak bizler için en büyük onur. Engeli çocuklarımızın hayatlarında girişken, üretken, verimli, başarılı bireyler olmaları için yapılan her türlü çalışmaya imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye hazırız. Bizler şunu çok iyi biliyoruz ki, engellilerin önündeki engeli kaldırmanın en kısa yolu, onları anlamak ve onların mutluluğuna ortak olmaktan geçmektedir. Bu bağlamda özel sporcularımızın başarılarını ve sevinçlerini bizimle paylaşması bizler için son derece manidardır. Özel sporcularımıza çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Talat Dinçer Cemal Çoban Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title