Haberler

Şampiyon Judocular Erzurum'un Gururu Oldu

Judoda Türkiye şampiyonu olan Cenhizhan Dönmez ile ikinci olan Ertuğrul Dönmez ve büyüklerde üçüncülük madalyası kazanan Furkan Bayındır Erzurum'un gururu oldu.

Ordu'da yapılan Türkiye Gençler Judo Şampiyonası'nda birinci olan Cengizhan Dönmez ile ikinci olan Ertuğrul Dönmez ve büyükler kategorisinde üçüncü olan Furkan Bayındır'ı başarısından dolayı kutlayan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, üç judocunun başarısı ile gurur duyduklarını söyledi. Judonun madalya avcısı olan Dönmez kardeşler ile Bayırdır'ın yükselişi durdurulamazken, minderi rakiplerine dar ediyorlar. Antrenör Nurullah Dönmez ile Erdoğan Dönmez yönetiminde başarıdan başarıya koşan judocular, Erzurum'un adeta gurur kaynağı oldu.

CENGİZHAN ŞAMPİYON OLDU

2014'te, Mersin'de yapılan Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Ertuğrul Dönmez şampiyon olurken, Cengizhan Dönmez ikinci olmuştu. Bu kez Ordu'da roller değişti. Cengizhan Dönmez kilosunda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanırken, Ertuğrul Dönmez Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Furkan Bayındır ise 81 kiloda büyüklerde Türkiye üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Antrenör ve Erzurum Judo İl Temsilcisi Nurullah Diyarbakır, sporcularına olimpiyatlar için güvendiğini söyledi. Diyarbakır, "Sporcularımın hedefi Avrupa ve Dünya'da derece yapmaktır. Özellikle 2020 hedefi bizim öncelikli planlarımız arasında. Sporcularımla gurur duyuyorum. Bize destek olan Federasyon Başkanımız Fatih Uysal ve GHSİM İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil'e teşekkür ediyoruz" dedi.

JUDONUN ŞAMPİYONLARI ERZURUM GHSİM'DEYDİ

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Ordu'da yapılan Gençler Judo Türkiye Şampiyonasında altın madalya kazanan Cengizhan Dönmez ile ikinci olan Ertuğrul Dönmez ve büyüklerde Türkiye üçüncüsü olan Furkan Bayındır'ı tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Judocularımızın başarısı bizi gururlandırıyor. Judoda elde edilen zaferler bizim için övünç kaynağı olmuştur. Ertuğrul Dönmez, Cengizhan Dönmez ve Furkan Bayındır, gerçekten sporcu ahlakının yanı sıra davranışları bir çok gence örnek olacak nitelikte birer insanlar. Antrenörleri Nurullah Diyarbakır ile Erdoğan Dönmez'i tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, sporcularımız bundan sonra da başarılı dereceleri almaya devam edeceklerdir" diye konuştu. Bu arada judocuların GHSİM'ye gerçekleştirdiği ziyarette Spor Şube Müdürü Güngör Senses de hazır bulundu. Sporculara hediye veren İl Müdürü Taşkesenligil, judoculara Olimpiyat Kota yarışları öncesinde Samsun'da yapılacak olan Grand Prix'de başarılar diledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengizhan Dönmez Ertuğrul Dönmez Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title