Haberler

Salihli Devlet Hastanesi'nde Uzman Hekim Sayısı 68 Oldu

Güncelleme:

Aylık 48 ile 50 bin arasında poliklinik yapılan Salihli Devlet Hastanesi'nde son takviyelerle birlikte uzman hekim sayısı 68'e yükseldi.

Aylık 48 ile 50 bin arasında poliklinik yapılan Salihli Devlet Hastanesi'nde son takviyelerde birlikte uzman hekim sayısı 68'e yükseldi.

Salihli Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Kadın Doğum Uzmanı Serdar Balcı ve Kulak Burun Boğaz Uzmanı Fatih Aslan ile birlikte uzman hekim sayısı 68'e ulaştı.

Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Gökhan Gürsoy, "Yeni göreve başlayan 2 hekimimizle uzman hekim sayımız 68'e pratisyen hekim sayımız ise 10'a yükseldi. Göreve geldiğimizden buyana hekim sayımız, poliklinik sayımız artarken yeni alınan cihazlarımızla hizmetlerimizin sayısı da arttı. Önümüzdeki günlerde hastanemizden yine müjdeli haberlerimiz olacak. Hastalarımıza bölgemizde en iyi sağlık hizmeti sunmak adına üzerimize düşeni yapıyor canla başla insanımız için çalışıyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Aslan Salihli Balcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title