Haberler

Salihli Belediyespor Nihat Umut ile Anlaştı

Salihli Belediyespor’da Cemal Murat Erim başkanlığındaki yeni yönetim, önümüzdeki sezon için Teknik Direktör Nihat Umut ile anlaştı.

Salihli Belediyespor'da Cemal Murat Erim başkanlığındaki yeni yönetim, önümüzdeki sezon için Teknik Direktör Nihat Umut ile anlaştı.

Kariyeri boyunca büyük başarılara imza atan ve Pıtırcık olarak bilinen Nihat Umut'u futbol takımının başına getirdiklerini açıklayan Başkan Cemal Murat Erim, tecrübeli bir teknik adamla anlaştıklarını ve hedeflerine bu yıl ulaşmak istedikleri için çalışmalara zaman kaybetmeden başladıklarını söyledi.

Belediyespor Razlı Spor Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Başkan Cemal Murat Erim, Başkan Yardımcısı Mehmet Gürsel, Spor Danışmanı ve Futbol Şube Sorumlusu Murat Şahin, Teknik Direktör Nihat Umut ile Yardımcı Antrenörler Mustafa Odabaşı ve Yusuf Sapmaz katıldı.

Salihli'nin yetiştirdiği başarılı teknik adam Nihat Umut, Salihlispor, İzmirspor, Karşıyaka, Aliağa, Uşak, Çanakkale Dardanel, Çiğli Belediyespor ve Giresunspor'da görev yaptığını belirterek, "Hedefimiz hem genç hem de mücadeleci bir takım yaratmak. Önümüzdeki sezon mutlaka şampiyon olmak istiyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyespor Cemal Murat Erim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title