Haberler

Saldırıya Uğrayan Başkandan Gazeteciye Yumruk

Güncelleme:

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde Belediye Başkanı Ak Partili Necdet Aksoy, esnafları ziyareti sırasında psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişinin saldırısına uğradı.

Yara almadan kurtulan Necdet Aksoy, ifade verdiği Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarken fotoğrafını çeken gazeteciye yumruk attı.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, bu sabah Sadri Artunç Caddesi'nde esnafı ziyaret ederken, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kişinin saldırısına uğradı. Necdet Aksoy'a yumruk attıktan sonra bıçakla saldırmaya çalışan şahıs, çevredeki esnaf tarafından etkisiz hale getirilirken, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.

Necdet Aksoy ise Safranbolu Devlet Hastanesi'nde kontrolden geçtikten sonra Safranbolu Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi. Emniyet Müdürlüğü'nden çıkan Necdet Aksoy, yerel bir gazetede muhabir olarak çalışan kişiye yumruk attı. Gazeteci, yüzüne aldığı yumrukla yaralandı. Safranbolu Devlet Hastanesi'ne giderek rapor alan gazeteci, Necdet Aksoy hakkında şikayetçi oldu.

Gazeteci, belediye başkanın saldırıya uğradığını haber alınca hastaneye gittiğini belirterek, "Başkan hastaneden çıkarken fotoğrafını çektim. Partililerden biri bana, "Haber yapmayın" dedi. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Necdet Aksoy'un çıkmasını beklerken parkta oturdum. Başkan dışarı çıkarken fotoğrafını çektim. Başkan yumruk attı. Devrildiğim zaman da saldırısı devam etti. Ben bir şey yapmadım. Partililer geldi ve bizi ayırdı" dedi.

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI

Safranbolu Belediyesi ise başkana yapılan saldırıyla ilgili şu yazılı açıklamada bulundu:

"Belediye Başkanımız Necdet Aksoy, esnaf ziyaretleri esnasında şizofreni hastası ve sağlık durumu yerinde olmayan bir kişinin fiili saldırısına uğramıştır. Saldırının belediye hizmetleri ve belediye başkanımız ile bir alakası olmadığı, belediyemizden herhangi bir beklentisinin de bulunmadığı, saldırganın içinde bulunduğu psikolojik rahatsızlık nedeni ile bilinçsizce ve herhangi bir şeyi planlamadan yaptığı yapılan araştırmalar sonucunda tespit edilmiştir. Talihsiz saldırı çevredeki hemşehrilerimizin de müdahalesi ile bertaraf edilmiş olup, başkanımız Necdet Aksoy'un yapılan tetkiklerin ardından ciddi bir sağlık sorunu olmadığı anlaşılmıştır."

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necdet Aksoy Safranbolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title