Haberler

Sakarya Üniversitesi'nden Kırklareli Üniversitesi'ne Ziyaret

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Torkul, üniversitede görev yapan akademisyenlerle birlikte Kırklareli Üniversitesi Rektöür Prof. Dr. Bülent Şengörür'ü ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, Prof. Dr. Orhan Torkul ve beraberindekilere Kayalı Kampüsündeki derslik binaları, kütüphane ve yemekhane binası, laboratuarlar ile sosyal ve kültürel alanları gezdirerek Kırklareli Üniversitesi hakkında bilgi verdi.

Kırklareli Üniversitesi'nin çok güzel ve modern bir kampüse sahip olduğunu belirten Prof. Dr. Orhan Torkul ve beraberindekiler, Kırklareli Üniversitesi'nde geleceğe dair yatırımların yapıldığını ifade ederek, Rektör Şengörür'e görevinde ve çalışmalarında başarılar dilediler. Rektörür Şengörür ise, Sakarya Üniversitesi akademisyenlerini Kırklareli Üniversitesi'nde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Üniversitesi Orhan Torkul Kırklareli Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title