Haberler

Sakarya - Tır'dan Düşüp Karşı Şeride Yuvarlanan Konteynere Otomobil Çarptı: 3 Ölü, 3 Ağır Yaralı

Tır'dan düşüp karşı şeride yuvarlanan konteynere otomobil çarptı: 3 ölü, 3 ağır yaralı SAKARYA'nın Geyve İlçesi'nde D-650 Karayolu'nda kontrolden çıkarak devrilen TIR'dan düşen ve karşı şeride yuvarlanan konteynere otomobil çarptı.

Tır'dan düşüp karşı şeride yuvarlanan konteynere otomobil çarptı: 3 ölü, 3 ağır yaralı

SAKARYA'nın Geyve İlçesi'nde D-650 Karayolu'nda kontrolden çıkarak devrilen TIR'dan düşen ve karşı şeride yuvarlanan konteynere otomobil çarptı. Kazada TIR şoförü ile bir fabrikada çalışan ve gece vardiyasından dönen otomobildeki 5 kişiden 2'si öldü, 3'ü de ağır yaralandı.

Kaza, bugün saat 06.00 sıralarında D-650 Karayolu'nun Geyve yakınları Alifuatpaşa geçişi Adapazarı yönünde meydana geldi. Bilecik yönünden Adapazarı'na gelen Erol Küçük yönetimindeki 43 NE 808 plakalı konteyner yüklü TIR kontrolden çıkınca yolda savrulmaya başladı. Araç yolu ayıran bariyerlere çarpıp sürüklenerek devrildikten sonra dorsesinden düşen konteyner karşı şeride yuvarlandı.

Adapazarı'ndaki bir fabrikadan çalışan ve gece vardiyası bitimi işten çıkarak Pamukova'daki evlerine dönmekte oldukları belirlenen 5 işçinin içinde bulunduğu 36 yaşındaki Murat İyison yönetimindeki 54 RF 087 plakalı otomobil yolun ortasına düşen konteynere çarptı. Şiddetli çarpma sonucu otomobil parçalanırken araçta bulunan 34 yaşındaki Şakir Önal, 25 yaşındaki Mustafa Bölük, 30 yaşındaki Muhammet Gürlin, Çağrı Gürlin ve otomobil sürücüsü Murat İyison ağır yaralandı. Devrilen TIR'ın sürücüsü Erol Küçük ise kaza yerinde öldü.

Kaza ardından otomobilden çıkarılarak 112 ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şakir Önal ve Çağrı Gürlin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Muhammet Gürlin, Murat İyison ve Mustafa Bölük'ün ise yoğun bakımda tedavileri sürüyor.

Sevk edilen polis ekipleri, D-650 Karayolunda geniş güvenlik önlemi alarak yolun iki yönünü de bir süre trafiğe kapattı. Kaza yapan araçlar, olay yerine çağırılan çekiciyle yoldan kaldırıldı. Geyve Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: İsmail ÇETİNTAŞ/ PAMUKOVA(Sakarya), (DHA)-

=============================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alifuatpaşa Adapazarı Bilecik Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title