Haberler

Sakarya Led Ekrandan Evlilik Teklifi

Led ekrandan evlilik teklifiSAKARYA'nın Serdivan İlçesi'nde spor antrenörlüğü yapan Tugay Sağlam, 10 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı İpek Kadanalı'ya nostaljik LED ekrandan evlilik teklifinde bulundu.

Led ekrandan evlilik teklifi

SAKARYA'nın Serdivan İlçesi'nde spor antrenörlüğü yapan Tugay Sağlam, 10 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı İpek Kadanalı'ya nostaljik LED ekrandan evlilik teklifinde bulundu.

Sakarya'da bir okulda spor antrenörlüğü yapan 27 yaşındaki Tugay Sağlam, 10 yıldır birlikte olduğu bir fabrikada muhasebeci olan kız arkadaşı 27 yaşındaki İpek Kadanalı'ya sürpriz bir evlilik teklifi hazırladı. Turgay Sağlam, organizasyonlar için hazırlanan üzerinde LED ekranın bulunduğu 1974 model bir minibüsü köprünün üzerine getirtti. LED ekrana 'Benimle evlenir misin?' yazısı yansıtıldı. Turgay Sağlam'ın arkadaş grubu köprü üzerinde tüm hazırlıkları yaparak araçtaki ses sisteminden teklif için hazırlanan şarkıyı açtı. Yoldan geçen vatandaşlar minibüsteki yazıyı görünce organizasyona alkışlarla destek verdi. Gençler ellerine aldıkları meşalelerle köprüde baştan sona kadar sırayla dizildi. Genç çift köprüye otomobille giriş yaptığı sırada gençler meşaleleri yakarak araçtaki müziğin sesini açtı. Ekrandaki yazıyı gören İpek Kadanalı araçtan indikten sonra yaşadığı şoku bir süre üzerinden atamadı. Kendisine uzatılan çiçeği alan Kadanalı, erkek arkadaşının parmağına yüzüğü takmasından sonra yapılan teklife 'Evet' diye cevap verdi. Gencin arkadaşları çiftin mutluluğunu alkışlarla kutladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdivan Sakarya Politika Güncel Haberler

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında 'Rusya' olabilir

Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında "Rusya" olabilir

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title