Haberler

Sakarya'da Kapkaççı Dehşeti

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bir günde 2 kapkaç olayı meydana geldi.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bir günde 2 kapkaç olayı meydana geldi. Kapkaççının saldırısına uğrayan bir kadın yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk olay, Çayiçi Mahallesi, TOKİ konutları arkasında meydana geldi. Karayolları lojmanlarında oturan Emine U. (42) ikinci kattaki evine merdivenlerden çıktığı sırada kendisini aracıyla takip eden Barış T.'nin (25) saldırısına uğradı. Barış T., E.U.'nun çantasını alıp kaçmak istedi ancak kadın çantasını bırakmadı ve merdivenlerden yuvarlandı. Emine U.'nun merdivenlerden yuvarlandığını gören Barış T. çantayı da olay yerinde bırakarak kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve ambulans sevk edildi. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan E.U daha sonra Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım hastanesine sevk edildi. Kadının verdiği bilgilerden yola çıkan Sapanca Emniyet Müdürlüğü ekipleri saldırgan şahsın Barış T. odluğunu belirledi. Bunun üzerine aralarında Emniyet Müdürü Erdem Mali'nin de bulunduğu polis ekipleri Roman Mahallesi'ne operasyon yaptı. Operasyonda Barış T. ikametinde yakalayarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Barış T. tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevine gönderildi.

Diğer olayı ise Sapanca Sürücü Kursu merdivenlerinde meydana geldi. Sürücü kursunda çalışan Pelin B.'nin (24) işyerine çıktığı sırada arkasından yaklaşan Emre A. (22) cüzdanını çalmak istedi. Kısa bir arbededen sonra Emre A. cüzdanı da alarak olay yerinden kaçtı. Pelin B'nin olayı polise bildirmesi üzerine harekete geçen Sapanca Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahsın eşkalinden kimliğini belirledi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu Emre A. çaldığı cüdanla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

İlçede yaşanan kapkaç olayları sonrası açıklama yayınlayan Sapanca Emniyet Müdürlüğü ise buna benzer olayların tekrar yaşanmaması için vatandaşlardan çanta ve cüzdanlarını daha dikkatli taşımalarını, şüphelendikleri şahısları 155 polis hattını arayarak bildirmelerini istedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sapanca Emniyet Müdürlüğü Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title