Haberler

Sahneye Sütyen Atanlar Oldu

Güncelleme:

İnsanlar hayran oldukları müzik gruplarına gösterdikleri sevgiyi bazen abartabiliyor.

Son dönemin en popüler rock gruplarından Kolpa: Bugüne kadar sahnede bize küpe, tişört ve sutyen atanlar oldu. Bir konserde, Tarkan'dan önce sahneye çıkmıştık. Tarkan'ı bekleyen seyirciler, bizi karşılarında görünce sahneye bol bol pet şişe atmıştı!

Geçtiğimiz yıl çıkardıkları 'Yatağın Soğuk Tarafı' isimli albümleri ile dikkatleri üzerine çeken Kolpa; Barış Yurtçu, Samuray Gökçe, Cenk Taner Dönmez ve Bora Yeter'den kurulu bir grup. 'Pis Yedili' dizisinin müziklerini yapan ve zaman zaman dizide oyuncu olarak da yer alan grupla konuştuk...

'Yatağın Soğuk Tarafı' albümünüz büyük başarı yakaladı. Sizin için nasıl geçti 2012?

2012, bizim için çok başarılı ve keyifli bir yıl oldu. Albümümüz beklediğimizden de büyük bir başarı elde etti ve hayran kitlemiz genişledi. Bol bol da konser verdik.

'Pis Yedili' dizisi ile özdeşleşen jenerik şarkınız 'Hiç Bitmez Bu Masal'ın hikayesi nedir?

Dizinin yaratıcısı Gani Müjde ile yapım şirketimiz sayesinde tanıştık. Zaten 'Hiç Bitmez Bu Masal'ın bestesi vardı elimizde. Biz de senaryoyu okuyup sözlerini diziye göre yazdık. Diziyle şarkının enerjisi acayip uyuştu.

SETTE ÇOK ÜŞÜDÜK

'Pis Yedili'de iki kez rol aldınız. Nasıldı oyunculuk tecrübeniz?

İlk deneyimimizde, diziye alışmış olduk. İkincisinde ise daha gerçekçi oynamaya çalıştık. Etiler'de tüm gün süren çekimlerde çok üşüdük ve yorulduk. Şimdi oyuncuları çok daha iyi anlayabiliyoruz. İşlerinin ne kadar zor olduğunu daha iyi gördük.

Set ortamı nasıldı?

Çok üşümemize rağmen o kadar keyifli bir çalışma ortamı vardı ki; resmen soğuğu hissetmedik ve güle oynaya yaptık çekimleri. Bunda set ekibinin, yönetmenin ve oyuncu arkadaşlarımızın çok büyük etkisi oldu. Takıldığımız yerlerde bize yardımcı oldular ve bu bizi çok rahatlattı. İnanılmaz uyumlu bir ekiple çalıştık.

Genç kızlar, erkeklerden kurulu gruplara çok meraklıdır; sizin nasıl genç kızlarla aranız?

Konserlerde her zaman ön sıraları genç kızlar kapar. Bizim de hoşumuza gidiyor bu ilgi. Dört erkekten oluşan bir grup olduğumuz için, genç kızların ilgisi de artıyor tabii. Fakat hiçbirimizin kız arkadaşı yok. Sanırım, bizim kızlarla aramız pek iyi değil!

Sizin için sahneye ilginç şeyler atanlar oldu mu?

Sahneye bileklik, küpe, tişört, sutyen atanlar oldu. Bir de, beşaltı yıl önce bir konserde Tarkan'dan önce sahneye çıkmıştık. Tarkan'ı bekleyen seyirciler, bizim Tarkan'ın orkestrası olmadığımızı anlayınca, sahneye bol bol pet şişe atmıştı!

Yeni albüm planı var mı?

Bahar konserlerinden sonra, yaz aylarında stüdyoya girip yeni albüm için çalışmalara başlayacağız. Şimdiden yeni besteler birikti. Albümü sonbahara çıkarırız.

BEĞENİLİYORSAK NE MUTLU BİZE!

Dinleyici kitlenizi genelde kimler oluşturuyor?

Her kesimden dinleyicimiz var. Özellikle son albümümüzden sonra yaş kitlesi epey genişledi. Biz de bunu konserlere gelen hayranlarımız sayesinde fark ettik. Her kesime hitap ediyoruz.

Grubu kurarken 'Sadece yakışıklıları alıyoruz' gibi bir kural mı koydunuz?

Elbette grubu kurarken böyle bir planımız yoktu fakat öyle denk geldi galiba. Hepimizin tipi, birbirimizden çok farklı. İnsanlar bizi yakışıklı buluyorsa, ne mutlu bize.

Sosyal medyada en aktif gruplardan birisiniz...

Sosyal medyaya çok önem veriyoruz. Bizi sevenler bize rahatça ulaşıyor. Onların eleştirilerini dinlemek bize çok şey katıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Taner Dönmez Pis Yedili Tarkan Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title