Haberler

YEDAŞ Çalışanları Kızılay Kan Bağışı Kampanyası Başlattı

Güncelleme:

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) çalışanları, toplumun ihtiyaç duyduğu kan stoklarını artırma ve hayat kurtarma amacıyla 'Kızılay Kan Bağışı Kampanyası' başlattı. Türk Kızılay, Türkiye genelinde kan ihtiyacının karşılanması ve kan stoklarının sürdürülebilir bir şekilde tutulması için sürekli olarak kan bağışı kampanyaları düzenliyor. Bu asil amaç doğrultusunda YEDAŞ çalışanları da seferberlik ilan etti ve bir araya geldi.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) çalışanları, toplumun ihtiyaç duyduğu kan stoklarını artırma ve hayat kurtarma amacıyla ' Kızılay Kan Bağışı Kampanyası' başlattı.

Türk Kızılay, Türkiye genelinde kan ihtiyacının karşılanması ve kan stoklarının sürdürülebilir bir şekilde tutulması için sürekli olarak kan bağışı kampanyaları düzenliyor. Bu asil amaç doğrultusunda YEDAŞ çalışanları da seferberlik ilan etti ve bir araya geldi.

"Kan bileşeni stokları azaldı"

Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, "Son dönemde artan hava sıcaklıkları ve yaz mevsiminde çalışanların izin dönemi nedeniyle kan bağışlarında azalma ve kan bileşeni stoklarında düşüş yaşanmıştır. Kan bileşeni stoklarımızı ihtiyacı karşılayacak bir seviyede tutabilmek amacıyla düzenlenen kan bağış kampanyaları çok kıymetlidir. Kan bağışı çağrımıza destek veren YEDAŞ'a ve bağışta bulunan çalışanlarına farkındalıklarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

"Toplumsal farkındalık önemli"

Etkinliğe katılan YEDAŞ Dağıtım Direktörü Ümit Yaşar Kışla ise "Bizler sadece enerji alanında değil sosyal alanlarda da vatandaşın yanındayız. Amacımız dayanışmayla vatandaşlarımızı yalnız bırakmamak. YEDAŞ olarak yılda en az 1 kez Kızılay ile ortaklaşa hareket ederek kan bağışında bulunuyoruz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Umarız bu kampanya ile kan stoklarını arttırmada önemli bir katkı sağlar ve daha fazla insanın hayatını kurtarmamıza yardımcı olur" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Türkiye Kızılay Yedaş Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title