Haberler

Giresun'da İki Hasta Ambulans Helikopterle Sevk Edildi

Güncelleme:

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde beyin kanaması ve kalça kırığı bulunan iki hasta, ambulans helikopterle sevk edildi.

Ambulans helikopter acil hastaların sevki için havalandı

GİRESUN - Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde beyninde kan pıhtılaşması tanısı konulan ve kalça kırığı bulunan iki hasta için ambulans helikopterle sevk edildi.

Giresun İl Sağlık Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Rahatsızlanarak Şebinkarahisar devlet Hastanesine kaldırılan 64 yaşındaki Hafiza T.için beyin kanaması tanısı konulunca ambulans helikopterle acil sevki istendi. Acil Sağlık Hizmetleri'ne bağlı Sağlık Komuta ile yapılan görüşmelerin ardından, İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait hava ambulansı talep edildi. Şebinkarahisar ilçesinden ambulans helikopterle alınan Hafiza T. Eğitim ve Araştırma Hastanesinin heliportunda bekleyen Acil Sağlık Hizmetleri ekibine teslim edildi. Aynı gün içerisinde yine Şebinkarahisar ilçesinden 74 yaşındaki başka bir hastada da kalça kırığı nedeniyle Giresun Devlet Hastanesine ambulans helikopterle nakli yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Şebinkarahisar Giresun Yerel Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title