Haberler

Başıboş köpek saldırısında ağır yaralanan, acılı babasının bile umudunu kaybettiği Tunahan'dan güzel haberler var

Güncelleme:

Ankara'nın Keçiören ilçesinde başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayıp ağır yaralanan ve acılı babasının bile umudunu yitirdiği 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz'dan iyi haberler geldi. Yaşamsal bulguları stabil hale dönen ve uyandırıldığı açıklanan Yılmaz'ın, solunum makinesinden de ayrıldığı öğrenildi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden çocuğun, uzuv kaybına uğramadığı ve organ yetmezliğinin bulunmadığı bildirildi.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz'ın yaşamsal bulguları stabil hale geldi ve solunum makinesinden ayrıldı. Acılı babasının bile umudunu kaybettiği, durumu ağır bir şekilde hastaneye kaldırılan Tunahan'ın, durumunun iyiye gittiği ve bilincinin açık olduğu öğrenildi.

Hacettepe Üniversitesi kaynaklarından edinilen bilgilere göre, köpek saldırısı nedeniyle Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alınan 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz'ın yaşamsal bulguları stabil hale geldi. Uyandırılan Yılmaz, solunum makinesinden de ayrıldı.

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan'dan sevindirici haber, solunum makinesinden ayrıldı

ORGAN YETMEZLİĞİ VE UZUV KAYBI YOK

Hastanın bilincinin açık olduğu ifade edilirken, organ yetmezliğinin bulunmadığı vurgulandı. Uzuv kaybı yaşamayan ve vücudundaki yaygın yaralarına pansuman yapılan Yılmaz'a fonksiyonlarını geri kazanabilmesi için rehabilitasyon programı uygulanıyor.

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan'dan sevindirici haber, solunum makinesinden ayrıldıTunahan Yılmaz

ACILI BABA, "YAŞAMA ŞANSI YOK" DEMİŞTİ

Öte yandan 9 yaşındaki Tunahan'ın babası Halil Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ise, çocuğunun sağlam yerinin olmadığını belirtmişti. Yılmaz, "Sağlam yeri yok, tüm vücudu sarılı. Benim çocuğum gitti, çocuğumun yaşama şansı yok. Ben gözlerimle gördüm. Benim çocuğumun yaşaması Allah'ın bir mucizesi olur. Benim çocuğumu ısırmamışlar, resmen yemişler. Eğer çocuğum buradan sağ çıkarsa ellerinden öpeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan'dan sevindirici haber, solunum makinesinden ayrıldıTunahan'ın babası Halil Yılmaz

NE OLMUŞTU?

Olay, Keçiören ilçesi Kafkaslar Mahallesi'nde meydana gelmişti. Boş arazideki başıboş köpekler, yürüyüş yolunda ilerleyen ilkokul öğrencisi Tunahan Yılmaz'a saldırmıştı. Köpeklerin saldırdığını gören mahalle sakinleri çocuğu kurtarmıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmişti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı çocuk, Hacettepe Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Ankara Saldırı Hastane 3.Sayfa Sağlık Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Erhan Papila:

Mahallemde başıboş köpekler görmek istemiyorum

282
10
yanıtYanıtla
A B:

Sonsuz şükürler olsun

279
2
yanıtYanıtla
Adanalı Haşmet :

Tüm canlılara canı veren ve canı alacak olan da sadece yüce Allah’tır. Allah bu güzel cocuğu babasına bağışlasın inşallah. Amin.

93
4
yanıtYanıtla
met tat:

Çocuğun suratını neden buzladınız bu nasıl bir habercilik anlayışır Allah sizi bilidiği gibi yapsın

70
17
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Çok şükür Allah'a

30
1
yanıtYanıtla
Alaaddin Kulluk:

RABBİM e şükürler olsun. İnşaallah sağlıklı ve mutlu bir şekilde geride hiç bir iz kalmadan hastaneden taburcu olur. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşaallah.

26
1
yanıtYanıtla
İbrahim YÜCEL:

Çok şükür Rabbim.

18
0
yanıtYanıtla
Oğuzhan Y:

Maşallah. Allah ana babasına bağışlasın. Yaşları hiç önemli değil bu yavruyu hayata döndüren sağlıkçıların ellerinden öpüyorum,Rabbim hepsini korusun.

9
0
yanıtYanıtla
murat kösetürk:

Ankara da yaşayan biri olarak bu başıboş sokak köpekleri birini öldürmeden acilen bir çözüm bulunmalıdır.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title