Haberler

Oğlunu İntihardan Kurtaran Baba, Olay Yerine Geç Gelen Sağlık Ekiplerine Bıçakla Saldırdı

Güncelleme:

Çorum'da intihar girişiminde bulunan 18 yaşındaki oğlunu kurtaran baba, olay yerine geç gelen sağlık ekiplerine bıçakla saldırdı. Polis, babayı karın bölgesinden vurarak etkisiz hale getirdi.

Çorum'da, intihar girişiminde bulunan oğlu Can Ahmet D.'yi (18) kurtaran Yaşar D. (47), olay yerine geç geldikleri iddiasıyla tartıştığı sağlık ekiplerine bıçakla saldırdı. Polis, Yaşar D.'yi karın bölgesinden tabancayla vurarak, etkisiz hale getirdi. Seken kurşunların isabet ettiği polis memuru B.H. ise ayağından yaralandı.

18 YAŞINDAKİ GENÇ, KENDİNİ TAVANA BAĞLAYIP İPLE ASMAK İSTEDİ

Olay, öğle saatlerinde, İskilip ilçesine bağlı Sakarya Mahallesi'ndeki Çamlıca Sokak'ta meydana geldi. Can Ahmet D., evdeki odasında, tavana bağladığı iple kendisini asmak istedi. Bu sırada odaya giren Yaşar D., oğlunu kurtarıp, sağlık ekibinden yardım istedi.

POLİS, BABAYI SİLAHLA VURARAK ETKİSİZ HALE GETİRDİ

İhbarla eve gelen sağlık ekipleri, gence müdahale etmek istedi. Bu sırada Yaşar D., geç geldiklerini öne sürdüğü sağlık ekipleriyle tartıştı. Tartışma sürerken, eve polisler de geldi. Sağlık görevlilerine bıçakla saldıran Yaşar D., polis tarafından karın bölgesinden vurularak, etkisiz hale getirildi. Seken kurşunların isabet ettiği polis memuru B.H. ise ayağından yaralandı.

YARALILAR İLK MÜDAHALENİN ARDINDAN HASTANEYE KALDIRILDI

Bu olay üzerine eve takviye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaralı polis memuru B.H. ile Yaşar D.'yi ambulanslarla İskilip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

ali:

ula hırbo sağlıkçının ne suçu var. sen önce bu çocuk niye intihar etti diye kendine sor.

15
5
yanıtYanıtla
ANLAŞILDI:

OĞLUNUN NEDEN İNTİHAR ETMEK İSTEDİĞİ ANLAŞILDI. . . DENGESİZ ADAM. . .

16
4
yanıtYanıtla
maho:

geç gelen ne demek ya randevu saati mi vermişlerde geç kalmışlar. adamlar gelmiş işte

6
6
yanıtYanıtla
Gözgöz:

Helal olsun polise dallamaya bak senin ki can baskasinin ki degil ohh ne ala memleket bunu hastaneye almicak devlet bicak salladigi saglikcilar canini kurtaracak simdi bunun yok ya kanunlar hakikaten cok zayif cok

8
1
yanıtYanıtla
Mavi:

Hemen Ölsün Diye Sağlık Ekiplerini Oyalıyor Herhalde

7
2
yanıtYanıtla
SiREK:

Polis YANLIS YERDEN VURMUS O ADAM COCUGUNU O HALE GETIREN BIR YARATIK GALIBA O ADAMI TIMAR HANEYE TIKMALI OLMEZSE INSLAH GEBERIR IT IKI KASININ ORTASINDA CAKSAYDI MEMUR BEY GALIBA ACEMI

4
3
yanıtYanıtla
Realist:

Tamam haklısın, oğlunu zor kurtarmışsın. Ama bıçak, tabanca falan böyle olmaz yani. Sağlıkçılara şiddete hayır!

3
0
yanıtYanıtla
üstat:

bu nasıl iş kendi kendilerini de vurmuşlar oğlanın işini de bitireydiniz. Bu ayıların yüzünden 112 de artık olayları ağırdan alır.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title