Haberler

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas Açıklaması

"AK Parti iktidarları öncesi Türkiye'de 600 ambulans vardı.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, "AK Parti iktidarları öncesi Türkiye'de 600 ambulans vardı. Hepsinin şaşmaz özellikleri vardı, tekerlekleri kabak ve mazot depoları boştu" dedi.

Kafkas, 300 yataklı Elbistan Bölge Hastanesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, milletin kaynaklarının milletin emrine verildiği zaman siyasetin ölçüsünün değiştiğini belirtti.

Cumhuriyet tarihi boyunca 6 bin kilometre duble yol yapıldığını anımsatan Kafkas, AK Parti döneminde bu rakamın 17 bin kilometreyle üç kat artırıldığını ifade etti.

Her alanda cumhuriyet tarihi boyunca yapılan işlerle AK Parti döneminde yapılan işlerin kıyaslanmasını isteyen Kafkas, şunları söyledi:

"AK Parti iktidarları öncesi Türkiye'de 600 ambulans vardı. Hepsinin şaşmaz özellikleri vardı, tekerlekleri kabak ve mazot depoları boştu. Paran varsa ve mazotu koyabiliyorsan sizin hastanızı taşırlardı. Şimdi Türkiye'nin 3 bin 600 ambulansı var. Deniz ambulansımız, uçak ambulansımız, paletli ambulanslarımız var. Şimdi bu ülkenin topraklarında kimin başına bir iş gelmişse helikopter ambulans lazımsa anında iniyor. Ulaşılamaz diye bir yer yok. Paleti biz sadece tanklarda görürdük. Oda Cumhuriyet Bayramı'nda millete hava atmak için dizerlerdi."

AK Parti iktidarları öncesi Türkiye'nin sağlık alanında iflas ettiğini savunan Kafkas, o dönemde devlet memurların ve zenginlerin istediği yerde tedavilerini yaptırdığını ancak işçiler ve işsizlerin perişan olduğunu anlattı.

Kaynaklar ve imkanlar doğru kullandığı zaman çok güzel işler yapılabildiğine işaret eden Kafkas, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her biriniz bin yıl yaşasanız. Allah size bu kadar ömür verse kendinize iyilik yapmak için önünüzdeki şuan 10 günlük zaman kadar fırsat elimize geçmez. 30 Mart'ta yapılacak seçim Türkiye tarihinin, demokrasi tarihinin en önemli seçimidir. Bu seçim Türkiye'nin özgürleşmesi, Türkiye'nin demokratikleşmesi, Türkiye'nin ekmeğinin büyümeye devam edip etmemesinin seçimidir. Biz ne zaman özgürleştik o gün ekmeğimiz büyüdü. Ne zaman Türkiye emin adımlarla yürüdü birileri rahatsız oldu. Onun için yerel yönetimler çok önemlidir. Bu belediyecilik Tayyip Erdoğan'ın işidir. Dünyaya belediyeciliği o öğretti. Şimdi ustalık dönemindeyiz ve çok güzel işleri birlikte yapacağız."

Törene, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman, Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Sağlık Yatırımlar Genel Müdürü Mehmet Demircioğlu ile davetliler katıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Elbistan Ak Parti Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title