Haberler

Sağır Oda'nın Yıldızına Arabalı Vapur Çarptı

Balıkesir'in Erdek İlçesinde, Sağır Oda İsimli Televizyon Dizisinde 'J-15 Başkanı Nejat' Rolünü Oynayan Aktör Erol Tezeren'in Eşi ile Birlikte Balık Avladıkları Sandallarına Arabalı Vapur Çarptı.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, Sağır Oda isimli televizyon dizisinde 'J-15 Başkanı Nejat' rolünü oynayan aktör Erol Tezeren'in eşi ile birlikte balık avladıkları sandallarına arabalı vapur çarptı. Arabalı vapurun altında sandalıyla 400 metre sürüklenen Tezeren, kaza sonucunda yaralandı.

İstanbul'daki film çekimlerinden gelerek Erdek'te yazlığında dinlemeye çekilen Erol Tezeren, eşi Anita ile birlikte kayıkla balık avlamak için denize açıldı. Denize çapa atarak avlanmaya başlayan Tezeren ve eşinin bulunduğu tekneye, Erdek-Avşa Adası arasında çalışan 'Gayrettepe' isimli arabalı vapur çarptı. Çarpmanın etkisiyle vapurun alt tarafına takılan tekne, yaklaşık 400 metre gemiyle birlikte sürüklendi. Tezeren ailesinin içinde olduğu tekneyi, vapurdan atlayan bir genç çapa ipini keserek kurtardı.

Kazada Erol Tezeren kafasından ve kolundan yaralanırken, eşi Anita Tezeren ise uzun süre girdiği şoktan çıkamadı.

Kazanın ardından hastanede tedavi olan ve evinde dinlenen Erol Tezeren, kazadan sağ olarak kurtuldukları için şükrettiğini ifade ederek, "Eşimle beraber Zeytin Adası karşılarında balık yakalıyorduk. Kuvvetli bir batı rüzgarı vardı. Uzaktan Gayrettepe arabalı vapurunun geldiğini gördük, ama aramızda çok mesafe vardı. Eşim 'Vapur geçtikten sonra çapamızı toplayıp gidelim' dedi. Bizle beraber çevrede iki kayık daha vardı. Vapur geçip gidecek diye beklerken iki sefer ikaz düdüğünü çaldı. Ben geçeceğini

sandım, ama düdüğünü çaldıktan sonra yaklaştı ve bize çarptı. Geminin bordrosunun altına girdik ve o şekilde 300-400 metre sürüklendik. Daha sonra vapur durdu. O sırada herkes çığlık çığlığa bağırıyordu. Gemiden biri tekneye atladı ve çapayı kestik. Biz olayın sıcaklığıyla çapayı kesmeyi unutmuşuz. Daha sonra kendimizi iterek dışarı attık. Ölümden döndük. Verilmiş sadakamız varmış, Allah bizi çocuklarımıza bağışladı" şeklinde konuştu.

Ünlü aktör, kazanın ardından bir süre film çekimlerine ara vereceğini ve evinde dinleneceğini belirtti.

(MY-MEY-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title