Haberler

Safranbolu Belediyesi'nin canlı yayınları devam ediyor

Güncelleme:

Safranbolu Belediyesi, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanan hafta sonları evde kalan Safranbolulular için geçen hafta başlattığı canlı yayın programlarına devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanan hafta sonları evde kalan Safranbolulular için geçen hafta başlattığı canlı yayın programlarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Elif Köse'nin sosyal medya hesabı üzerinden 12 Aralık Cumartesi 20.30'da 2'ncisini gerçekleştirdiği canlı yayın konuğu Psikolojik Danışman Prof. Dr. Bilge Uzun oldu. Canlı yayında izleyicilere de soru sorularak, doğru cevap veren ilk 5 kişiye Prof. Dr. Bilge Uzun'un kitabı hediye edildi. 7 bin 500 kişiye ulaşan video konferansında, Başkan Köse Konuğuna Safranbolu için sorular sordu.

Başkan Köse'nin her hafta alanında uzman bir konuğu ağırladığı video konferansında bu haftaki konuğu ile pandeminin kişiler üzerindeki psikolojik etkileri ve bu süreçte neler yapılabileceği konuşuldu. Vatandaşın da dahil edildiği programda izleyicilere soru sorularak, doğru cevap veren ilk 5 kişiye Prof. Dr. Bilge Uzun'un "En Uzun Yollar Tek Adımla Başlar" adlı kitabı hediye edildi.

Sosyal hayatı devam ettirmek için, kesintisiz hizmet fikriyle değişen şartlara uygun olarak etkinliklerin ve hizmetlerin formatını değiştirdiklerini ifade eden Başkan Köse, salgının psikolojik etkilerinin konuşulduğu canlı yayının vatandaşa destek olacağını düşündüklerini kaydederek, "Hafta sonları evlerimizde kalarak salgın bulaşını azaltmak için sürece destek veriyoruz. Bu kısıtlamaların özellikle aile içi çatışmalara sebebiyet verdiğini gözlemleyerek bu haftaki konuğumuzu bu doğrultuda seçtik. Konuğumuzla bu sürecin etkileri hakkında konuşarak vatandaşlarımızdan da sorular aldık" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sokağa Çıkma Yasağı Koronavirüs Safranbolu Elif Köse Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title