Haberler

Sadettin Teksoy Ekranlara Geri Dönüyor

Güncelleme:

Bir dönem Türk televizyonlarına damgasını vuran Sadettin Teksoy, Teve2 ekranlarında yeniden izleyiciyle buluşacak.

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, bir dönemin fenomen ismi Saadettin Teksoy'un Teve2 ile ekranlara döneceğini yazdı.

"BEN SADETTİN TEKSOY, SOKARIM"

İşte Koloğlu'nun yazısı:

Levent Kırca ne muhteşem yapardı, "Ben Sadettin Teksoy, sokarım" esprisini. Teksoy, özel televizyon ekranının tartışmasız en özel isimlerinden biri. Uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor. Yeni sezonda, Teve2'de izleyiciyle buluşacak. Bakalım yine Manisa'da Tarzan arayacak mı?

ÖZLEM GÜRSES UZUN BİR ARADAN SONRA EKRANDA

Televizyona ara veren Özlem Gürses, Teve2'de izleyiciyle buluşacak. Gürses, bire bir söyleşiler yapacak. Karşısında tanımadığı bir kişi olacak. "Merhaba, nasılsınız?" diyerek sohbete başlayacak. Hem Özlem Hanım hem de biz, kişinin hikayesini dinleyeceğiz ve tanıyacağız.

SERTEL'LE YEMEKTEN DAHA FAZLASI

Ezgi Sertel, Teve2'de farklı bir formatla karşımıza çıkacak. Özetle; sosyal medyada takipçileri fazla olan, daha çok kadınlar ve ilişkiler üzerine ahkâm kesen blogyazarlarından oluşan bir ekiple, ev muhabbeti yapacak.

'MUHTEŞEM YÜZYIL'IN EN İYİ BÖLÜMLERİ

"Muhteşem Yüzyıl", "İlk sezonu çok başkaydı" denilen bir diziydi. Rahmetli Meral Okay'ın imzasını attığı bölümlerdi bunlar. Tekrar izlemek isteyenler için iyi bir fırsat. Teve2 yeni sezon için, bu bölümleri almış.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sadettin Teksoy Özlem Gürses Milliyet Sina TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title