Haberler

Eski Belediye Başkanı Sadak'tan Siirt Valisi Aydın'a Plaket

Güncelleme:

Eski Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Siirt Valisi Ahmet Aydın'a kendi döneminde yürütülen hizmetlere verdiği destekten ötürü plaket verdi.

Eski Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Siirt Valisi Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret ederek, kendi döneminde belediye bünyesinde yürütülen hizmetlere verdiği destekten ötürü plaket verdi.

Kentin huzur ve barış ortamına verdiği destek ve katkılardan dolayı Vali Aydın'a teşekkür eden Sadak, 5 yıllık bir dönem boyunca Siirt'te hizmet anlamında ellerini taşın altına koyduklarını ve Siirtlilere hak ettiği hizmete getirdiğine inandığını söyledi. Sadak, "Vali Aydın, başta huzur ve barışının yanı sıra belediye bünyesinde halka yönelik yapılan hizmetlere büyük destekleri oldu. Hem halka, hem belediyeye, hem farklı kimlik ve düşüncelere devlet adamlığına yakışır yaklaşımlarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Siirt halkının barış ve huzur içinde yaşamış olmasından ve esas ve kalıcı barışa temel oluşturacak hizmetler ve yaklaşımlardan dolayı hem bu plaketi kabul etmesinden dolayı çok sevinçliyim. Vali Aydın döneminde Siirt huzur ve barış içinde yaşadı. Buda barışa esas olacak bir yaklaşımdır. Dilerim ki kalıcı barış oluşuncaya kadar Valimiz Siirt'te kalır" dedi.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, plaketten ötürü Sadak'a teşekkür etti. Vali Aydın da, yaptığı hizmetlerin anısını Sadak'a plaket verdi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Sadak Ahmet Aydın Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title