Haberler

Saçları Go-Kart Arabasının Lastiğine Dolanan Kadının Kafa Derisi Yüzüldü

Güncelleme:

Samsun'un İlkadım ilçesinde, saçları go-kart aracının lastiğine dolanan genç kadının kafa derisi yüzüldü. Genç kadın hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Türkmenistan uyruklu Nurjemal Annalyyeva'nın (22) saçları, Batıpark'taki pistte go-kart aracıyla yarıştığı sırada aniden sağ taraftaki lastiğe dolandı.

SAÇ DERİSİ YÜZÜLDÜ

Saçlarının kopması ve saç derisinin yüzülmesi ağır yaralanan Annalyyeva, 112 acil servis ekiplerince Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Saçları Go-Kart Arabasının Lastiğine Dolanan Kadının Kafa Derisi Yüzüldü

İNCELEME BAŞLATILDI

OMÜ Biyoloji Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi olan Nurjemal Annalyyeva, yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Go-kart pistine gelen İlkadım Emniyet Müdürlüğü ile Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, olaya ilişkin incelemede bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkmenistan Acil Servis İlkadım 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (54)

Ders alan yok:

İnsanlarda ders almıyor geçen sene bursanın en büyük go kart pistlerinin birinde eşimle araç kiraladık tam piste çıkacağız tesetdürlü bir bayan erken arkadaşıyla geldi bizde aynı anda çıkış yapalım dediler tamam dedik ancak bayanın teseddürüne uyacak kask yok pist sahibi olmaz ozaman dedi müşteri başladı ısrara en sonunda pist sahibi kabul etti ancak boynundan sarkan eşarp rüzgarla dalgalanmaya başladı eşarp tekere sarıldı saçı almadı ama boynunu çok kötü zedeledi ordan hastehaneye gittiler şimdi burda kabahat kimin ? Bana kalırsa her iki tarafında kabahati var kural kuraldır ısrarı olmaz

68
4
yanıtYanıtla
reco beco:

aslında uzun saçı yasaklayacaksın. hem erkek hem kadın için. düşünsenize yıkamak için kullanılan şampuan, su, kurutma makinesinin harcadığı elektrik. total de bayağı bi tasarruf edilir böylece :))))

6
44
yanıtYanıtla
KADIN KUAFÖRÜ:

kesinlikle katılıyorum kadın dediğin kısa saçlı olacak

yanıt2
yanıt17
GÖLGE:

Kask takmam arkadaş . Bone mi ?Siz delirdiniz mi ? Yahu bari topuz yap . Haayıır. NEDEN ?. . . . Fotoğrafta saçlarım uçuşsun istiyorum . Güzel görünmek istiyorum . . . . . . Eeee. . . . geriye yolunmuş bir saç , yüzülmüş bir deri ve müthiş acı . . . . Değer mi ya? Ama en azından hayatta . Ona da şükür. . . .

33
2
yanıtYanıtla
...:

çok haklısın sankı cınayet ıslenmıs gıbı pısttekı arabalara bakıyolar ya :D bındıgınde saclarını topla yanı cok mu zor ama hava atmak ıcın ıste

yanıt2
yanıt1
murat arslan:

hangi kfa bu zaten senin isminde hayır yok. kaza bu olabiliyor insalar dalgın olur veya tedbırsız. eylenmek isytemiş ne var bunda millet 5 yıldızlı otellere sahunalara bilmem nerelere gidiyor biz garıban halkımızda ancvak boyle şeylerdne mutşlu oluyoruz. şuan haberi okurken üzüldüm yazık ALLAH şifa versin can bu ne olursa olsun o kadın ıstermıydı boyle olmasını geçmiş olsun dicemiz yerde millet akla gelmez şeyler yazıyor

27
3
yanıtYanıtla
Aysho:

Yahu bu ulkede kaçınci vaka.güvenlik ve tedbir amacli binmeden once saçlarin toplanmasi, atkı, şal vs gibi tehlike iceren her turlu aksesuarin yasaklanmasi gerekli.

27
2
yanıtYanıtla
HANGİ KAFA BU:

salaklıklarınız yüzünden şimdi doktorlar bilmem kaç saat ameliyatta vakit harcayacak. Şakamısınız yaa! GO KART KAZALARINI ÇOK DUYAR OLDUK. .

9
19
yanıtYanıtla
Bayım:

normal şartlarda saç bonesiyle örterek kask takmaları lazım, tekerlekler açıkta kalmamalı bir sistemle üst kısımları plastikle kapatılmalı. Tedbir almıyorlar sonra kafada kopuyo deride yüzülüyo

23
2
yanıtYanıtla
borsacı:

salak işte. karı milleti donu düşse haberi olmaz.

5
17
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title