Haberler

Sacha Boey kimdir? Kaç yaşında, nereli, mevkisi ne, boyu ve kilosu kaç? Futbolcu Sacha Boey'in hayatı ve kariyeri!

Güncelleme:

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan sağ bek Sacha Boey kimdir merak ediliyor. Sacha Boey kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda forma giydi? Sacha Boey mevkisi ne? Sacha Boey forvet mi, orta saha mı, defans mı? Sacha Boey'in hayatı, biyografisi ve futbol kariyeri ile ilgili bilgiler haberimizde...

Transfer çalışmalarına hız veren ve Rumen yıldız Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmak adına anlaşma sağlayan Galatasaray, sağ bek için de Rennes'den Sacha Boey'u kadrosuna katıyor. Peki, Sacha Boey kimdir? Kaç yaşında, nereli, mevkisi ne, boyu ve kilosu kaç? Futbolcu Sacha Boey'in hayatı ve kariyeri! Sacha Boey mevkisi ne? Sacha Boey boyu kaç? Sacha Boey kilosu kaç? Sacha Boey burcu ne?

SACHA BOEY KİMDİR?

Sacha Boey (13 Eylül 2000 doğumlu), Ligue 1 kulübü Rennes'den Ligue 2 kulübü Dijon takımına kiralık olarak gelen ve sağ bek olarak oynayan Fransız profesyonel bir futbolcudur.

Sacha Boey doğum tarihi : 13 Eylül 2000

Sacha Boey kaç yaşında : 20 yaşında

Sacha Boey nereli : Fransa

Sacha Boey mevkisi ne : Defans (Sağ bek)

Sacha Boey boyu kaç : 1.78 metre

Sacha Boey kilosu kaç : 70 kg

Sacha Boey burcu ne : Başak

KULÜP KARİYERİ

Boey, Rennes formasıyla ilk profesyonel maçına 5 Mayıs 2019'da Toulouse FC ile 2-2 berabere kaldıkları Ligue 1 maçında çıktı.

ULUSLARARASI KARİYERİ

Fransa'da doğan Boey, Kamerun asıllı. Fransa için uluslararası bir genç.

SACHA BOEY GALATASARAY'A TRANSFER OLDU MU?

Transfer çalışmalarına hız veren ve Rumen yıldız Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmak adına anlaşma sağlayan Galatasaray, sağ bek için de Rennes'den Sacha Boey'u kadrosuna katıyor. Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Boey, İstanbul'a gelmeye hazırlanıyor.

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda alınan PSV Eindhoven yenilgisi sonrası transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray , Universitatea Craiova'dan Alexandru Cicaldau sonrası Rennes'den Sacha Boey'un da transferini bitiriyor. Transferin kısa süre içerisinde nihayete kavuşturulması ile oyuncunun İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title