Haberler

Saadettin Saran ve Emina Jahovic İlk Kez Görüntülendi

Güncelleme:

Köşe bucak kaçan Saadettin Saran ve Emina Jahovic aşkı belgelendi. İkili dün akşam ilk kez yan yana görüntülendi.

Emina Jahovic 10 yıllık eşi Mustafa Sandal'dan geçtiğimiz haziran ayında boşandı. Sırp şarkıcı Emina, boşanmadan kısa bir süre sonra iş insanı Saadettin Saran'la aşk yaşamaya başladı. Aşklarını bir süre gizleyen ikili dün akşam ilk kez yan yana görüntülendi.

AKŞAM YEMEĞİ ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİLER

Milliyet'in haberine göre; İkili ilk kez dün akşam İstinye Park'ta görüntülendi. Birlikte akşam yemeği yiyen ikiliden Sadettin Saran sevgilisi Emina Jahovic'i aracına bindirdi.

Saadettin Saran ve Emina Jahovic İlk Kez Görüntülendi

"LÜTFEN ÇEKMEYİN ARTIK"

Gazetecilerin görüntü almamasını rica eden Saran, "Lütfen çekmeyin artık. Teşekkür ederiz" dedi.

Saadettin Saran ve Emina Jahovic İlk Kez Görüntülendi

"HER ŞEY BİLİNİYOR"

Sadettin Saran, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ilişkisi hakkında ilk kez konuşmuş, "Her şey biliniyor, özel hayatımla gündeme gelmek beni çok rahatsız ediyor" demişti.

Saadettin Saran ve Emina Jahovic İlk Kez Görüntülendi

Kaynak: Magazin

Saadettin Saran Mustafa Sandal Emina Jahovic Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (11)

Ooooooooo:

Sandalin paralarini harvurup harman savurdu bitirdi simdi parali bitirdi lazim tabi

6
1
yanıtYanıtla
BUZZY:

Yahu insan birlikte geçen 10 yılın hatırına hiç mi işin duygusal boyununu yaşayamaz bu nasıl iş ayrıl üç gün sonra yeni bi hayat gerçi mustafa için de durum aynı demekki karşılıklı çıkar nedeniyle kurulan beraberlikler yıllar geçsede aşka dönüemiyor hiç mi anılar birikmiyor küçük te olsa sevgi saygı oluşmuyor yaşamın dejenere ettiği insanlargeri dönüş yok bunlar için yazık

4
2
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Gözü varmış... ??

2
0
yanıtYanıtla
Laqurich:

Ne aşkı,bir evlilik yapmışsın çoluk çocuğa karismissin aile müessesesini yok sayarak üzerine gayrimeşru bir birliktelik,sanatçı camiasi ya zannediyorlar ki böyle gidicek,helâli Burak harama kos,ondan sonra sonu hüsran olan çoluk çocuğa oluyor,Allah akıl fikir versin,bir annenin yani Çocuklarının yanıdır,

2
0
yanıtYanıtla
Bilge:

Çok yakışıyorlar. İkisi de uzun boylu, kadın güzel adam yakışıklı. İkisinin de çocukları var, umarım evlenirler.

1
1
yanıtYanıtla
CONI:

ya mustafa sirbistanda acliktan surunen kadini getirdin turkiyeye baktin buyuttun bak ne yapti sana

1
1
yanıtYanıtla
Efedayı:

Saadettin paralı , yakışıklı ve karizmatik bir adam . Nedense hep yanlış ilişkilerin peşinde , hep yanlış yapıyor. . .

1
0
yanıtYanıtla
mühendis:

ayyyyy bu konuyuda nakadara uzattılar lastik gibi

1
0
yanıtYanıtla
ali:

ya bu saranda nerde eski püskü var onun kullanıcısı galiba evli değil miydi bu adam ya

0
1
yanıtYanıtla
1453:

kımın elı kımın cebınde bellı degıl toplumu yozlastırmaya calısan model hepsı. . . ahlak namus edep gibi kavramlar unutulmaya baslandı uzulerek ızlıyoruz yazık yazık yazık edep yahu. . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title