Haberler

Saadet Partili Çelik: "Siz Hasankale'de Ne Yaptınız?"

Seçimlerde ibadet aşkıyla gece gündüz çalışan; köyleri tek tek dolaşıp halka bütünleşen Saadet Partisi Pasinler Belediye Başkan Adayı Recai Çelik, “Hasankale de inşallah seçimi büyük farkla kazanacağız.” dedi.

Seçimlerde ibadet aşkıyla gece gündüz çalışan; köyleri tek tek dolaşıp halka bütünleşen Saadet Partisi Pasinler Belediye Başkan Adayı Recai Çelik, "Hasankale de inşallah seçimi büyük farkla kazanacağız." dedi.

Çelik, "Hangi köy'e gitsek büyük ilgiyle karşılaşıyoruz. Neredesiniz kardeşim diyen halkımız Erbakan Hocanın adamları diye bizleri bağrına basıyor. Seçimlere kadar inşallah tüm kardeşlerimize ulaşacağız. "diyerek, "Siyasetin kirletildiğini, yerel seçim kampanyasının bir savaşa dönüştürülmek istendiğini, ülkemizin çok tehlikeli bir mecraya sürüklendiğini üzülerek görüyoruz. İktidar bu ülkenin 35 yıldır yetiştirdiği imanlı gençlerini karşısına alıp onları düşman ilan ediyor. Kin ve nefretle devletin memurlarını kapıdan kapıya sürüyor. Biz diyoruz ki yanlış yapan varsa, hukuksuz davranan varsa açsın savcılar davasını mahkemeler cezalandırsınlar. Yoksa önüne geleni suçlayıp terörist muamelesi yapmak ülkemize çok şey kaybettirir. Binlerce yetişmiş genç kolay mı yetişiyor?" diye konuştu.

Çelik, "İlçe de taş üstüne taş koymayan iktidarın Belediye başkanı nasılda halktan oy istiyor anlamıyorum. Başbakanı gösterip oy istiyorlar. Yüreğiniz varsa yaptıklarınızı anlatında halk duysun. Çoğu köy farklı şekillerde tehdit şantajla korkutuluyor. Bir çok köyümüzde halk onları görmek istemiyoruz diyor. Emin olun iktidar partisi oldukları için halk, iktidar yandaşları köy'e zarar verirler diye farklı konuşmaktan ve davranmaktan korkuyor. Buradan iktidarın adamlarına sesleniyorum.31 Marttan sonra yaptıklarınızı açıklayacağım. Tehdidi, şantajı bırakın.10 yıldır ne yaptınız Hasankalenin nüfusunu azaltmaktan başka. Nasıl yandaşlık yaptınız açıklayacağım.

Biz diyoruz ki; Gelin Hasankale'de genel siyaseti bırakalım. Genel siyasete girersek sizler bizimle atışamazsınız. Sizlere Rahmetli Erbakan Hocamızdan bahsedersek, 54. Hükumet dersek, bağ-kurluya emekliye, memura verdiği zamdan bahsedersek, şekerpancarına yapılan zamdan bahsedersek sizlerin dizlerinizin bağı çözülür. Biz Hasankaleye Erbakan Hocamla 1 yılda teknoloji fabrikası yaptık. Siz ne yaptınız? Şu sokaklarda işsiz ve umutsuz dolan gençlere ne yaptınız? Siz ancak bu ülkede Erbakan Hocanın yaptığı tüm fabrikaları sattınız. Eminiz ki halkımız bunun cevabını sandıkta çok iyi bir şekilde verecektir.

Tüm Hasankaleli kardeşlerim bilsin ki seçilince yandaşlığı bitireceğiz. Hasankale'yi eski gerçek değerine ulaştıracağız. Köy görünümdeki Hasankaleyi yaşanabilir bir ilçe yapmak için gece gündüz çalışacağız. Biz kazanınca aslında Hasankalemiz kazanacak inşallah. Bu seçimde Hasankale de iyiler kazanacak." diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmettin Erbakan Recai Çelik Pasinler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title