Haberler

Dünya Sağlık Örgütü "Mümkün değil" demişti! Rusya Savunma Bakanı'nın koronavirüs aşısı olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Rusya Savunma Bakanı, Rusya tarafından geliştirilen ve "Sputnik-V" adı verilen koronavirüs aşısını yaptırdığı duyurdu. Dünya Sağlık Örgütü'nün "Gelecek yılın ortasına kadar yaygın bir aşılama mümkün değil" açıklaması sonrasında yaşanan bu gelişme ise kafalarda soru işareti oluşturdu.

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, ülkesinin yeni tip koronavirüse karşı geliştirdiği "Sputnik-V" aşısını yaptırdığı duyurdu. Bakanlık tarafından Şoygu'nun aşı olduğu anların görüntüleri paylaşılırken, uygulama tarihi ise belirtilmedi. Dünya Sağlık Örgütü'nün korona aşısının 2021'den önce uygulanamayacağını açıklaması ise kafaları karıştırdı.

SAVUNMA BAKANI KORONA AŞISI YAPTIRDI

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Bağımsız Devletler Topluluğu üyesi ülkelerinin Savunma Bakanlarıyla bir araya geldi. Şoygu, görüşmede Rusya'nın geliştirdiği ve "Sputnik-V" olarak adlandırılan koronavirüs aşısını kendisinin de yaptırdığını açıkladı. Moskova'daki Patriot Park'ta mevkidaşlarıyla bir araya gelen Şoygu'nun aşı açıklamasının ardından Rusya Savunma Bakanlığı, Şoygu'nun aşı olduğu anların görüntülerini paylaştı.

Dünya Sağlık Örgütü 'mümkün değil' demişti! Rusya Savunma Bakanı'nın koronavirüs aşısı olduğu ortaya çıktı

NE ZAMAN YAPTIRDIĞI AÇIKLANMADI

Görüntülerde Şoygu'nun gergin olduğu kameraya yansıdı. Aşı uygulamasından sonra Bakan Şoygu'nun teşekkür ederek sağlık kuruluşundan ayrıldığı görüldü. Şoygu'nun aşıyı ne zaman yaptırdığına yönelik bir bilgi verilmedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Sergey Şoygu Koronavirüs Rusya Haberler

500

Yorumlar (26)

UNKNOWN:

Rusya bugüne kadar neyi başarmışta aşıyı bulmayı başarsın. Rus ülkelerine gidin bakın Türkiyenin 50 yıl gerisinde. Hastaneleri rezil. Türkiyenin ve modern tıp''ın 50 yıl gerisinde. Hastanelerin taban zeminleri 100 yıllık mozaik taşı. Diplomalar, üniversite eğitimleri rezil. Rüşvet hat safhada. Diplomaları ve dersleri rüşvet karşılığı alınıyor. Hiç bir değeri yok Rus ve Sovyet ülkelerindeki eğitimin. Ruslar ancak eğlence sektöründe ve tembellikte çok ileriler. Sabaha kadar club akşama kadar votk

8
15
yanıtYanıtla
Mum:

Ülkeni sevmek başka şey iftira atmak başka şey yıl gerisindeymil ufak at. .

yanıt2
yanıt1
Melih:

Oralarda okuduğun için çok biliyorsun! Hayatın da yurtdışına çıkmamış görgüsüz)

yanıt6
yanıt2
BABACAR:

S400 Leri kim yaptı o zaman reis

yanıt8
yanıt0
MEHMET:

gitmediğim için sağlık konusunda yorum yapamam, ama tembel dediğin adamlar dünyada en iyi savunma sitemlerini yapıyor

yanıt5
yanıt0
qorjux:

Nasa 10 yıldır uzaya gitmek için bugüne kadar neyi başarmış dediğin Rusya dan roket satın alıyor . gerisini sana anlatmak için zamana yazık Amerika Avrupa buldum aşı dese uçarak gidersin yalaka. Sen bilimi anca yerdeki mozaikle ölçersinn bizimkiler pırıl pırılda ne yapıyoruz. daha grip aşısı bile üretmedik.

yanıt5
yanıt0
Çavuşoğlu:

Hemşirede insana iğne yapmıyor sanki, öğle iğnemi sokulur.

10
4
yanıtYanıtla
ipek:

sanki ineğe yapıyor iğneyi nasıl kaktı :D

7
4
yanıtYanıtla
Yahya:

Çok ayıp.

yanıt0
yanıt1
dünya skandal örgütü:

sen çine göz yum hastalık yayılsın aylar sonra pandemi ilan et. Ne ilaç ne aşı için çabalA. sonra yok bu olmaz yok çıkmaz vs. . inandırıcılığını kaybetti

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title