Haberler

Ruslar görmüş, fener çakıp yola devam etmişler

Güncelleme:

KİLYOS açıklarında tankerin çarpması sonucu batan balıkçı teknesinde kaybolan 3 kişiden birinin daha cesedine ulaşıldı.

KİLYOS açıklarında tankerin çarpması sonucu batan balıkçı teknesinde kaybolan 3 kişiden birinin daha cesedine ulaşıldı. aramaların ikinci gününde Türkmenistan uyruklu Begench ovliyaguliyyev'in cesedine ulaşılmıştı. Kayıp Yusuf Coşkun'un aranmasına ise devam ediliyor.

Kilyos açıklarında Rus bayraklı "Glard 2" isimli tanker ile çarpıştıktan sonra batan Türk bayraklı "Dursun Ali Coşkun" isimli balıkçı teknesinin enkazında olduğu tespit edilen 2 kişiye ait cesetleri çıkarmak üzere başlatılan arama kurtarma çalışmalarına bugün de devam edildi. 4 gündür süren çalışmalar sonunda bugün İlyas Domaç'ın da cesedine ulaşıldı. Domaç'ın cesedi Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar İstanbul Bölge komutanlığı'na getirildi.

İlyas Domaç'ın çocukluk arkadaşı ve arama çalışmaları devam eden Yusuf Coşkun'un kuzeni olan Abdullah Işılak, şunları söyledi:

"Ölenlerin bir tanesi İlyas Domaç çocukluk arkadaşım, Yusuf dayımın oğlu. Şu anda İlyas'ı çıkarttılar otopsi yapıyorlar herhalde, sonra hastaneye götürürler, yarın da gömeriz. Kazayı kısaca anlatayım; Yusuf'un çocukları kurtulduğu için, onlar da benim yeğenim sayılır. Onların bana anlatması şöyle: 'Ağabey biz gemiyi görmedik' diyor. Zaten gece, 6'da falan denize çıktılar. Yusuf ve İlyas, altta kamarada, Yusuf çay içiyor, İlyas ise mutfakta yemek yapıyor. Geminin çarpması ile beraber, 'öyle bir çarptı ki ağabeyö' dedi. Ali ile bir tayfa dışarıda onlar denize düştü. Fatih yukarıda olduğu için ben denize düşmedim, ben kendimi denize attım, kenarlara tutundum çünkü öyle bir çarptı ki bize dönmeye başladık, dedi. Denizde kardeşimi buldum el ele tutuştuk ve Ruslar bize fener çaktılar, gördüler devam ettiler yola dedi. O sırada küçük oğlu Ali ağabeyine 'Ben gidiyorum, affet ağabey' demiş. Ali kendini tamamen bırakmış ama Fatih bırakmadı kardeşini. O ara abim de donmaya başladı diyor Ali, derken yanımıza bir halat düştü diyor. Yanda Samsun'lu bir motor sağ olsun, görüp geliyorlar, halat atıyorlar. Fatih halatı tutuyor, önce kardeşini, sonra Fatih'i yukarı çekiyorlar ve kurtuluyorlar. Ben 50 seneden beri İlyas'ı görüyordum, şimdi böyle görmek istemiyorumö

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Coşkun Kilyos Fatih Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title