Haberler

    Rodgers: Chelsea ve Manchester City, Liverpool'un 20 Yıl Gerisinde

    Liverpool teknik direktörü Brendan Rodgers, Manchester City ve Chelsea taraftarlarını kızdıracak açıklamalar yaptı.

    Kuzey İrlandalı teknik adam Brendan Rodgers'a göre, İngiltere'nin en büyük iki kulübü Liverpool ve Manchester United. Rodgers, son dönemde zengin patronlar ile yükselişe geçen Chelsea ve Manchester City'nin, Liverpool'un bulunduğu konuma gelebilmek için 20 yıla ihtiyacı olduğunu söyledi.

    Rodgers son günlerde Liverpool'dan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Raheem Sterling'e de değindi ve şu sözlerle konuştu:

    "Liverpool daha büyük kulüplere gitmek için bir sıçrama tahtası değil. Manchester City'nin Liverpool'dan daha büyük bir kulüp olduğunu iddia ediyorsanız yanılıyorsunuz demektir. Manchester City gelişmekte olan müthiş bir proje ve onlara büyük saygı duyuyorum. Altyapıya yatırım yaparak doğru bir şekilde ilerlemeye çalışıyorlar ve umarım başarılı olurlar. Fakat şu an için Liverpool'la kıyaslanabilecek konumda değiller."

    "İngiltere'nin en büyük kulüpleri Liverpool ve Manchester United. Diğerleri ise bu unvana sahip olabilmek için gelecek 20 yıl boyunca savaşmak zorunda."

    Premier Lig tarihinde 18 şampiyonluğu bulunan Liverpool, Şampiyonlar Ligi kupasını da beş kez müzesine götürdü. Manchester City'nin ise ikisi son dört yıl içinde olmak üzere bir Premier Lig şampiyonluğu ve bir Kupa Galipleri Kupası zaferi bulunuyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Brendan Rodgers Liverpool Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title