Haberler

Robbie Williams, 3'üncü Çocuklarını Dünyaya Getiren Eşi Ayda İçin Topkapı Sarayı'nı Evine Getirdi

Güncelleme:

Şarkıcı Robbie Williams, 3. kez anne olan Türk eşi Ayda Field için, Topkapı Sarayı'ndaki 'Valide Sultan Dairesi'nin benzerini, Kaliforniya'daki malikanesine inşa ettirdi.

İngiliz şarkıcı Robbie Williams, üçüncü çocuklarını dünyaya getiren Türk eşi Ayda'ya akıllara durgunluk veren bir hediye yaptırdı. Topkapı Sarayı'ndaki 'Valide Sultan Dairesi'nin benzerini, Kaliforniya'daki malikanesine inşa ettirdi. Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Türk asıllı oyuncu Ayda Field ile 2010 yılında evlendi. Çiftin mutluluğu 'Theodora', 'Charlton' ve geçen ay dünyaya gelen 'Colette' adlı kız çocuğuyla perçinlendi.

BİR DERGİDE GÖRÜP BEĞENMİŞ

Ünlü şarkıcı, üçüncü kez anne olan eşine tarihi bir hediye vermek için gözlerini Topkapı Sarayı'na çevirdi. Willams, eşinin 2015'te görüp çok beğendiği Topkapı Sarayı'ndaki 'Valide Sultan Dairesi'nin aynısını, Kaliforniya'nın en özel bölgesi Beverly Hills'teki malikanesinin bir odasına yaptırmak için harekete geçti.

Robbie Williams, 3. Çocuklarını Dünyaya Getiren Eşine Öyle Bir Hediye Verdi Ki...

VALİDE SULTANIMSIN DİYOR

12 kişilik bir ekibin, Sultan III. Murad'ın annesi Nurbanu Sultan için yaptırdığı ve 18. yüzyılın sonlarına doğru Sultan III. Selim'in ikinci bir kat eklettirdiği Valide Sultan Dairesi'nin benzerini yapmak amacıyla 2 ay Topkapı Sarayı'nda incelemeler yaptığı öğrenildi.

Robbie Williams, 3. Çocuklarını Dünyaya Getiren Eşine Öyle Bir Hediye Verdi Ki...

KARARINI 2015'TE VERMİŞ

Ayda Field'in, 2015'te bir dergide görüp hayran kaldığı Valide Sultan Dairesi'ni o günlerde yaptırmaya karar veren Robbie Williams'ın birkaç yıl gecikmeyle sürprizini hayata geçirdiği belirtildi.

Robbie Williams, 3. Çocuklarını Dünyaya Getiren Eşine Öyle Bir Hediye Verdi Ki...

1 MİLYON DOLARA MAL OLMUŞ

Malikaneye yaptırılan bu özel dairenin, 1 milyon dolara mal olduğu belirtildi. Ayda, Robbie Williams'ın yaptırdığı "Valide Sultan Dairesi'ni görüncü büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi.

Robbie Williams, 3. Çocuklarını Dünyaya Getiren Eşine Öyle Bir Hediye Verdi Ki...TOPKAPI SARAYI'NDAKİ VALİDE SULTAN DAİRESİ

Robbie Williams, 3. Çocuklarını Dünyaya Getiren Eşine Öyle Bir Hediye Verdi Ki...TOPKAPI SARAYI'NDAKİ VALİDE SULTAN DAİRESİ

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Robbie Williams Ayda Field Magazin Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (44)

MUSTAFA:

BİR MÜSÜLMAN . . HİRİSYAN OLAN ERKEKLE EVLENEMEZ . EVLENE BİLİR AMA MÜSÜLMAN OLAMSI LAZIM KELİME ŞEHADET GETİRİP ANCA ÖYLE . . . . YOKSA KÜFRE GİDER CEHENEMLİK OLUR . . İSTEYEN DİN ADAMLARINA SORABİLİR. . . KADIN ERKEK FARKETMEZ KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM MÜSÜLMANLIGIN KURALI BU

35
11
yanıtYanıtla
Nuray:

Kadın sanki müslümanmıda evlenemesin

yanıt15
yanıt1
kalecikj:

Bir müslüman kadın yalnız müslüman bir erkek ile evlenirse nikah caiz olur yoksa evlilik sahih olmaz. Tabi isminin ayla olması çok ta önemli değil biz de de ecnebi kökenli çok aileler var.

27
17
yanıtYanıtla
Insan:

Ozaman sen bir osmanli padisahmarini tekrardan Oku neden hristiyanlarla evlenmisler hacca gitmemisler!!!!

yanıt6
yanıt8
Insan:

Allahini seversen sacmaliyorsun bence kapa o ceneni dinden asil cikan sen oluyorsun kafana Göre fetva verme insanlarin kafasini karistirma vebali büyüktür elhamdulillah müslümanim esim amerikali fakat Gayri müslim Tmm senin bildigin sana kalsin insaallah rabbim onada hidayet nasip eder ama sen sacmaliyorsun biraz daha iyi arastir

yanıt0
yanıt0
eff:

Kadını erkeği yok müslüman olmayan kişiyle evlenilmez kadın yada erkek olması fark etmiyo

yanıt0
yanıt1
Lale:

Çok iyi yapmış yabancıyla evlenmekle. Bizim ülkedeki yobaz erkeklerle evlenip de ne yapacak, sabah akşam köle gibi muamele görür. Dinde erkek yabancıyla evlenebilirmiş ama kadın evlenemezmiş, saçmalığa bak. Bunun din değil ataerkil zihniyete göre yorum yapan sahtekar din adamları söylüyor.

10
16
yanıtYanıtla
K:

Bir kere dini okumayan saci uzunlarin soz hakki yok cunku beyni yok inanci yok. Baska kapiya!!!!!

yanıt7
yanıt3
Lale:

Defol cevabımın altından cahil. Ben dini iyi okudum. Hocadan duyduklarınla vaaz verme, önce oku öğren :)

yanıt0
yanıt1
Lale:

Ayrıca dini okumayan diye bir tabir yoktur, dini bilmeyen denir ona daha cümle kurmayı bilmiyor gelmiş vaaz veriyor.

yanıt0
yanıt1
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title