Haberler

HDP'li Selda Kurşun Akrabalarından Sonra Halktan da Veto Yedi

Güncelleme:

Rize'de HDP'den 2. sıra adayı olduğu için yakın akrabaları tarafından reddedilen Selda Karafazlı Kurşun, Meclis dışı kalıp halktan da veto yedi.

Rize'de HDP'den 2. sıra milletvekili adayı olduğu için Selda Karafazlı Kurşun, yakın akrabaları tarafından reddedilmişti.

7 Haziran'da yapılan seçimlerde HDP barajı açarken Rize'de beklediği ilgiyi göremedi ve Selda Karafazlı Kurşun Meclis dışı kalıp halktan da veto yedi.

ALDIKLARI OY MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAYA YETMEDİ

HDP bu seçimde Rize'den %1,15 oy oranıyla 2,306 oy aldı. Rize seçim sonuçlarına göre AK Parti yüzde 67.03 oyla birinci parti olarak çıktı.

3 VEKİL DE AK PARTİ'DEN

Seçim sandıklarının yüzde 100'ünün açıldığı Rize'de 3 milletvekili sandalyesini de AK Parti aldı. Muhalefet partilerinin oy oranları Rize'de milletvekili çıkarmaya yetmedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Selda Karafazlı Kurşun Ak Parti Sıkıcı Kültür Sanat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (174)

SERAPP:

RİZEDEN PKK LI CIKAMAZMI YANİ RİZEDEN PKK NIN EN İYİ DOSTLARI ÇIKAR HATTA . .

98
27
yanıtYanıtla
demir:

Rize halkı bu bayana sahip çıkmalıydı

31
30
yanıtYanıtla
CanMobil-IOS:

Rize senin gibi vatan hainini unutmaz yaz bunu

22
38
yanıtYanıtla
EistenpolinMobil-IOS:

Kendi ve kalbi güzel insan sana hain diyenlerin dilleri çürüsün.

28
29
yanıtYanıtla
Aslan TemizMobil-IOS:

Hic kimse merak etmesin,onu yanliz birakacak degiliz.Her zaman HDP sahip cikacaktir.

36
19
yanıtYanıtla
izmirli:

e fasolarin diyarindan secilemezdi ya yinede cesurmus helal

28
22
yanıtYanıtla
GOKHAN:

Bir Sosyalist türk HDP liyim deyince kahraman oluyor bir kürt MHP liyim deyince suyu bozuk oluyor sizin gözünüzde. .

32
18
yanıtYanıtla
NiğdeliMobil-IOS:

Helal olsun Rize sana nemutlu verdiğimiz düzgün kararlara

22
27
yanıtYanıtla
KarmanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Seninle gurur duyuyoruz hdp ve bizim vekilimisin her zaman yanindayiz

28
21
yanıtYanıtla
hdp li olarak seninle gururduyuyoruzmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Siz başarılısınız hepimizin akrabasısınız

35
13
yanıtYanıtla
Tüm 174 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title