Haberler

Rize'de denizde kaybolan kişinin cesedi Gürcistan'da bulundu

Güncelleme:

Rize'nin Çayeli ilçesinde denizde kaybolan Hasan Furuncu'yu arama çalışmaları acı haberle bitti. Oğlu Selçuk Furuncu'nun 6 gündür beklediği babasının cansız bedeni Gürcistan'ın Poti şehrinde kıyıya vurdu.

Çayeli ilçesi Kanlıdere mevkisinde, pazartesi günü serinlemek için denize giren Hasan Furuncu, akıntıya kapıldı. Dalgalarla bir süre mücadele eden Furuncu, gözden kayboldu. Furuncu'nun dalgalarla mücadele ettiği anlar, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

6 GÜNDÜR ARANIYORDU

İhbarla bölgeye gelen AFAD, Sahil Güvenlik ve jandarma ekipleri, Furuncu için arama çalışması başlattı. Furuncu'dan ize henüz rastlamayan ekipler, 6'ncı günde de arama çalışmalarını sürdürdü. Sahil Güvenlik ekipleri denizde, AFAD ekipleri de kıyıda tarama yaptı.

CANSIZ BEDEN KİLOMETRELERCE ÖTEDE BULUNDU

Arama çalışmaları sürerken Hasan Furuncu'nun cansız bedeni denize girdiği yerin kilometrelerce uzağında Gürcistan'ın Poti şehrinde bulundu.

Rize'de denizde kaybolan kişinin cesedi Gürcistan'da bulundu

"İNŞALLAH KARADENİZ, BABAMI BİZE GERİ VERİR"

6 gündür kıyıda çalışmaları izleyen Hasan Furuncu'nun oğlu Selçuk Furuncu ise "Bir mucize olsa ve babam sağ çıksa ama şu anda bedenine ulaşmaktan başka bir şey düşünemiyoruz. Babam durgun suda bile denize girmek istemezdi. O gün ne oldu, ne yaşandı, o dalgaların arasına nasıl girdi; bilmiyoruz. Koşa koşa denize girmiş, yanındakiler uyarmış ama o suya atlamış. Dalgaların arasında baygınlık geçirdiğini düşünüyoruz çünkü görüntüde sadece 'İmdat' diye bağırıyor ve hiçbir çabalama görmüyoruz. Ekipler ona ulaşabilmek için her türlü çalışmayı yapıyor ama henüz bir sonuç yok. Bulunana kadar burada beklemeye devam edeceğiz. İnşallah Karadeniz, babamı bize geri verir" diye konuşmuştu.

Rize'de denizde kaybolan kişinin cesedi Gürcistan'da bulundu

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Gürcistan Rize Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Theo:

Vizesiz Gürcistana nasıl geçmiş

14
187
yanıtYanıtla
aydemir çelik:

Karakterinde nasıl bir büyük proplam varsa artık insanların acıları ile dalga geçmeye başlamışsınız

yanıt3
yanıt0
Zeynep Nursen:

Bıraksaydınız Avustralya'ya gitseydi

6
166
yanıtYanıtla
Turgut Senol:

Bununla dalga geçebilecek kadar ezik ve karaktersiz olmanız gerçekten takdire şayan

2
0
yanıtYanıtla
Sefa Mehmet:

Yaptığınız yorumlara bakın babanızın başına böyle bir olay gelse bu şekildemi yorumlarsınız. Allah rahmet eylesin.

1
0
yanıtYanıtla
Kadir Yılmaz:

Burda bu kadar seviyesiz mesaj atan beyinsizler can bu can... SİZİN BAŞINIZA GELDİ Mİ ANLARSINIZ...

1
0
yanıtYanıtla
aydemir çelik:

Zamanında size vicdanınız kurusun diye beddua etmişler oda tutmuş galiba ??

1
0
yanıtYanıtla
hacı avcı:

Yorumlara bakıyorum da insanlığımızı kaybetmişîz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title