Haberler

    Riot, 2021 LCS yaz mevsiminin taraftarsız oynanacağını doğruladı

    Güncelleme:

    COVID-19 salgını hala devam eden bir tehdit. Riot Games bu kapsamda 2021 LCS yaz mevsiminin taraftarsız oynanacağını doğruladı!

    Bir sonraki mevsimde maçları canlı izlemeyi uman bir LCS hayranıysanız, Riot Games'in size kötü haberleri var. Riot, bugün Twitter'da Travis Gafford tarafından yayınlanan bir yazıda, 2021 LCS yaz ayı için Los Angeles stüdyosuna hiçbir hayranın katılamayacağını doğruladı.

    ABD'de COVID-19 salgını ile devam eden durum nedeniyle şirket, stüdyonun kapılarını halka açması için yeterince güvenli olacağını düşünmüyor. Bu yaz bazı canlı League of Legends'ı izlemeyi uman herkes için talihsiz bir karar , ancak sahadaki tüm personelin güvenliği için en iyisi bu.

    Riot, 2021 LCS yaz mevsiminin taraftarsız oynanacağını doğruladı

    Riot, 2021 LCS Spring Split genel bakışında , nihayetinde yeni stüdyoda yayın gününü daha fazla analist, yayıncı ve takımın oynaması planlarının olduğunu açıkladı. Ancak canlı izleyiciler öncelik listesinin en sonunda.

    LCS , salgının ABD'de yeni zirvelere ulaşmasının ardından geçen yıl 13 Mart'ta oyununu askıya aldı. Sezon sonunda tüm takımların kendi merkezlerinin ve evlerinin güvenliği ve konforunda yarıştığı uzaktan oyunla devam etti.

    LCS, bu ayın başlarında 2021 Sezon Ortası Hesaplaşmasının finalleri sırasında sahneye geri döndü. Cloud9 ve Takım Liquid arasındaki son serisi izleyicilerden herhangi fanlar olmadan da olsa, Los Angeles'ta Rum Tiyatrosunda gerçekleştirildi. Oyunlara başlamadan önce herkesin güvende olduğundan emin olmak için, tiyatroya gelen herkesin katı politikaları izlemesi gerekiyordu.

    2021 yaz mevsiminin sezon başında uzaktan oynanmasını beklemeliyiz. Koronavirüs etrafındaki koşullar iyileşirse, stüdyonun yıl içinde kapılarını yavaşça açtığını görebiliriz.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Los Angeles Riot Games Travis Haberler

    Bakmadan Geçme

    23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title