Haberler

    Rıdvan Dilmen: Hakemler Artık İnsanları Manyak Etti

    Güncelleme:

    Rıdvan Dilmen, dün oynanan Fenerbahçe - Başakşehir maçının ardından "Dün Cüneyt Çakır, bugün Bülent Yıldırım'ın yönetimi... Manyak ettiler artık insanları." dedi.

    Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, sahasında lider Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup etti.

    NTV Spor canlı yayınında konuşan Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir maçını değerlendirirken "İki takım da mücadele etti. Hızlı maç oldu. Pozisyon azdı. Kısır maç oldu. 34 haftalık periyotta, 4 hafta söyleyebilirim şampiyonluğa oynayan takımlar için. Bazen mücadele ile kazanırsın, kritik maçlar vardır. Olmazsa, olmaz maçları vardır. Bu maç Fenerbahçe için öyleydi. Yenilseydi, kopardı yarıştan. Üstte kredisi olmayan tek takım Fenerbahçe'ydi, şimdi Galatasaray da var." diye konuştu.

    "YAYIN GELİRLERİYLE AVRUPA'DA 5.'YİZ"

    Başakşehir'in yenilmezliğine vurgu yapan Dilmen, "Başakşehir'in kredisi vardı ilk kez yenildi çünkü. Haftaya Fenerbahçe'nin Kayseri'de de bundan sonra da kaybetmemesi lazım. Bu telaş da yaratıyor. 500 milyon dolarlık bir lig var deniyor artı KDV'si de var. Demek ki yayın gelirleriyle Avrupa'nın 5. ligiyiz. Hiç bu ligi bilmeyen biri geliyor, bir tanesi 20 hafta yenilmemiş." ifadelerini kullandı.

    "ARANAN MAÇ BULUNMUŞ AMA TAKIMLAR KÖTÜ, HAKEMLER KÖTÜ"

    Bülent Yıldırım'ı eleştiren Rıdvan Dilmen, "Bir tanesi de, yıldızları olan bir sürü şampiyonluğu, kupası olan takım, bir tarafta da çok maç yöneten tecrübeli bir hakem var. Aranan maç bulunmuş. Bakıyoruz mücadele var, ama takımlar kötü, hakemler kötü. 'Bu nasıl lig?' diye anlatır. 'Ne biçim lig, nasıl para yapar bu lig?' der bu tabloyu gören." yorumunda bulundu.

    "LENS'İ BEĞENMEDİM"

    Fenerbahçe'nin aksayan yönlerini söyleyen Dilmen, "Oyun kalitesi yok, bireysel kalite biraz. Bugün Lens'i hiç beğenmedim. Hiç zorlamadı. Şener ve Hasan Ali'yi çok beğendim. Bir de Josef. Lens'e uygun bir maçtı, geniş alan var ama kötüydü. Visca çıktı, Cengiz çıktı, Fenerbahçe'nin iki beki de sahadaydı. Topla giderken her an hata yapacak ya da sonuçlandıracak Alper var. Fernandao var ağır. O zaman Lens'in etkinliğine kalıyorsunuz. Bugün kötü oynayınca, savunmada pozisyon vermeyince işi bitirdiler." dedi.

    "HAKEMLER İNSANLARI MANYAK ETTİ"

    "Buna karşılık Başakşehir fazla pozisyon vermedi ama bu hafta pozisyon üretememeleri de düşündürücü. Fenerbahçe'nin maçı kazanması normal mi, Kadıköy'de normal. Bugün berbat bir maç oldu, berbat bir hakem de vardı. Kahvede bu maçı seyredenler de okey oynarken, kırmızı 12'li attım diyor ekrana bakmıyor ve bir şey kaybetmiyor. Dün Cüneyt Çakır, bugün Bülent Yıldırım'ın yönetimi... Twitter'da manyak ettiler artık insanları..."

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Bülent Yıldırım Rıdvan Dilmen Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title