Haberler

Reza Zarrab Davasının Ardından, Gözler Ebru Gündeş'in Sır Gibi Sakladığı Kızlarına Çevrildi

Güncelleme:

Reza Zarrab'ın mal varlıklarına el konulmasının ardından gözler Ebru Gündeş'ten olma kızı Alara'ya çevrildi. İkilinin kızı 6 yaşına girdi.

Türkiye günlerdir Amerika'da tutuklu yargılanan, sanıkken tanık konumuna gelen Reza Zarrab'ı itiraflarını konuşuyor. Türkiye'deki mal varlığına el konulan Zarrab'ın kızının da mal varlığına el konuldu.

EBRU GÜNDEŞ İLE REZA ZARRAB ARASINDA 10 YAŞ VAR

Şarkı sözleri yazan,Sibel Can ve İbrahim Tatlıses'e şarkılar veren Reza Zarrab, kendisinden 10 yaş büyük Ebru Gündeş'le müziğe olan ilgisi sayesinde tanışma fırsatı buldu. Ebru Gündeş, Reza Zarrab'ın ağabeyinin 2005 yılındaki düğününde sahne almıştı. Zarrab, Ebru Gündeş'in uzun süredir hayranıydı. 2 şarkı besteleyerek ortak arkadaşları aracılığı ile bu şarkıyı Ebru Gündeş'e gönderdi.

2011'DE ALARA ZARRAB DÜNYAYA GELDİ

Bu olaydan çok etkilenen Ebru Gündeş, Zarrab ile buluşmak istediğini söyledi. 2010'da dünyaevine girdiler. 15 Ekim 2011'de de Reza Zarrab ile Ebru Gündeş'in çocuğu Alara dünyaya geldi. Alara şu an 6 yaşında.

YAKINLARININ MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

Zarrab ile Gündeş, çocuklarını objektiflerden uzak tutup göz önünde bulundurmamayı tercih ettiler tatil rotalarını bile ona göre oluşturdular. Son dönemlerde savcılık Reza Zarrab ve yakınlarının varlıklarına el koyma kararı aldı. Bunlardan sonuncusu da Reza Zarrab'ın kızı Alara Zarrab oldu. Alara zarrab'ın şu an üzerine hangi mal varlıklarının olduğu bilinmiyor.

NEDEN KIZININ MAL VARLIĞINA EL KONULDU?

Ebru Gündeş'in mal varlığına el konulmadı. Bunun nedeni ise evlenmeden önce yaptıkları evlilik sözleşmesi. Ebru, Reza çiftinin çocukları Alara'nın mal varlığına el konulması ise Reza Zarrab'ın bazı mallarını kızının üzerine yapmasından kaynaklandığı belirtildi.

İşte Alara Zarrab'ın son hali:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Ebru Gündeş Reza Zarrab Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

ÖMER:

EBRU HANIM ZARRABLA EVLİLİĞİ DÖNEMİNDE ÇOK SEVİYORUM EŞİMİ HAYATTA EN DEĞERLİMDİR DİYE ROPÖRTAJ VERİYODUNUZ DAHA 2 GÜN ÖNCE VERDİĞİNİZ ROPÖRTAJDA DA EVLİLİĞİM DÖNEMİNDE CUMHURBAŞKANINA KOCAM TÜRKİYEYE ZARAR VERECEK DİYORDUNUZ. BURADA BİR ÇELİŞKİ VAR KİM BİLİR NE DÜMENLER DÖNDÜ SÖZÜN KISASI EBRU HANIMINDA MAL VARLIĞINA EL KONULMALI BURADA EN KARLI ÇIKAN O.

2
1
yanıtYanıtla
Hello:

Kız daha büyümeden neler yaşadı, yazık haberi bile yok

1
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Maşallah Alara çok tatlı,, olan çocuklara oluyor

1
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Alara çok şeker MAŞALLAH..olan çocuklara oluyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title