Haberler

Rektörden Anlamlı Günde Anlamlı Ziyaret

Mayıs ayının ikinci Pazar gününün Anneler Günü olması münasebetiyle KBÜ Rektör Prof.Dr.Burhanettin Uysal annesi Şerife Uysal'ı da yanına alarak, 'Bugünün gençleri dünün gençleri ile" projesinde yer alan öğrencilerle birlikte, Karabük Yücel"...

Mayıs ayının ikinci Pazar gününün Anneler Günü olması münasebetiyle KBÜ Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal annesi Şerife Uysal'ı da yanına alarak, 'Bugünün gençleri dünün gençleri ile" projesinde yer alan öğrencilerle birlikte, Karabük Yücel Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Karabük Yücel Huzurevi Müdür Vekili Mustafa Demirel, Rektör Prof.Dr. Burhanettin Uysal'a huzurevi'ni gezdirerek bilgiler verdi. Gezi esnasında Rektör "Bir Tual Bin Moral" projesi kapsamında yapılan resimleri de inceledi. Ardından Huzurevi bahçesinde Huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öperek, onlarla kısa sohbetler den Rektör Uysal, aynı zamanda Huzurevi'ndeki annelerin anneler gününü kutlayarak hediyelerini takdim etti.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Karabük Yücel Huzurevi Müdür Vekili Mustafa Demirel, " Bu anlamlı günde Rektörümüz mübarek annesini yanına alarak bizleri ziyaret etmesi başta Huzurevi sakinleri olmak üzere hepimizi mutlu etti. Kendisinden Allah razı olsun ve anne duası üzerinden eksik olmasın. Yaptığınız işin sözlerinizle bağdaşması o işin kudretini artırır. Söylemiş olduğunuz sözlerin kalpten gelmesi çok önemlidir. Bugün bir kez daha anladım ki Rektörümüz yaptığı bir işi sözleriyle daha da kuvvetli hale getirmektedir. Cennete giden yol annelerin ayaklarının altından geçmektedir. Anne demek insanlık, adalet, rahmet ve sevgi demektir. Karabük Üniversitesi gençlerini de yaşlılarımıza karşı göstermiş oldukları hassasiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Huzurevi'nde bulunan annelerim ve tüm annelerin Anneler gününü kutlayan Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, " Karabük Üniversitesi'ni diğer üniversitelerden ayıran en büyük özelliklerden bir tanesi maddi ve manevi değerlere sonsuza kadar sahip çıkacak olan bireyler yetiştirmesidir. Bugün huzur evinde yaşayan annelerimizin anneler gününü kutladık, ellerini öptük ve dualarını aldık. Sevgili öğrencilerimizle annelerimizin kucaklaşması gerçekten görülmeye değerdi. İdarenin Huzurevi'nde kalan tüm yaşlılarımızla birebir ilgileniyor olması, onları şevkatla davranıyor olmalarını görmüş olmaktan gerçekten ziyadesiyle memnun oldum. Ben değerli idarecilerimize şükranlarımı az ediyorum. Bu bir dönüşümdür. Bugün bizler genciz zamanında onlar da gençti. Bizde kendi geleceğimizi hazırlamayız. İnsanlara anneyi, babayı, büyüğü küçüğü, kutsal değerleri öğretmeliyiz ve huzur içinde yaşamalıyız. Ben tekrardan tüm annelerin Anneler Gününü kutluyor hepsinin ellerinden öpüyorum" dedi.

Ziyaret sonunda Rektör Uysal, Huzurevi sakinlerinin ellerini teker teker öpüp, sağlıklı yaşam dileyerek vedalaştı.

(YE-

10.05.2013 19: 15: 44

TSI

NNNN - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Uysal Anneler Günü Şerife Uysal Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title