Haberler

Reina'nın Sahibi Gözyaşları İçinde Anlattı: Amerika'dan İstihbarat Gelmişti

Güncelleme:

Saldırıya uğrayan Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan, "Amerikan istihbaratı bunun bilgisini vermişti. Göz göre göre bu saldırı meydana geldi" dedi.

Hain terör saldırısının gerçekleştiği Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan, "Amerikan istihbaratı bunun bilgisini vermişti. 1 hafta 10 gün süreyle buralarda deniz dahil güvenlik önlemleri alındı. Sonra ne oldu? Göz göre göre bu saldırı meydana geldi." dedi.

"AĞLAMAKTAN KONUŞAMADI"

Hürriyet muhabiri Toygun Atilla, "Kendisine ulaştığımda ağlamaktan güçlükle konuşabiliyordu" şeklinde ifade ederek Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan'ın söylediklerini aktardı:

"İçeri giren şerefsizler Kalaşnikoflarla taramışlar. Amerikan istihbaratı bunun bilgisini vermişti. 1 hafta 10 gün süreyle buralarda deniz dahil güvenlik önlemleri alındı. Sonra ne oldu? Göz göre göre bu saldırı meydana geldi."

HEDEF TAHTASINA OTURTULDU

Mehmet Koçarlaslan'ın bu sözlerinin Hürriyet internet sitesinde yayınlanmasının ardından ise bu sözler bir takım çevreler tarafından, 'Amerikan istihbaratınının işletme sahibi Mehmet Koçarslan'a bilgi verdiği şeklinde yorumladı, Koçarlaslan hedef tahtasına oturtuldu.

"SÖZLERİM ANLAMININ DIŞINDA PAYLAŞILDI"

Sabah saatlerinde tekrar telefonla ulaşılan Mehmet Koçarslan, bir yandan gece işletmesinde meydana gelen hain terör saldırısının acısını yaşıyor bir yandan da sözlerinin anlamının dışında paylaşıldığını söylüyordu. Mehmet Koçarslan sabah verdiği demeçte şunları söyledi:

'İçim kan ağlıyor. Canlarımız öldü. Arkadaşlarım, misafirlerim öldü. İçim kan ağlıyor. Acımız bile tazeyken maalesef sözlerimden yanlış anlamlar çıkartılmış. Amerikan istihbaratı bana bilgi vermedi. 29 Ekim'de gazetelere, televizyonlara yansıyan ve kendi vatandaşlarına yönelik yaptıkları uyarıyı anlatmaya çalıştım. Dediğim sadece budur, verdiğim tepki buna yöneliktir. 17 Aralık'tan beri Beşiktaş'tan Bebek istikametine kadar İstanbul polisi 3 ayrı noktada kontrol noktası oluşturmuştu. Polis arkadaşlar yağmurda, çamurda görev yapıyor, aramalar gerçekleştiriyordu. Hatta dün bu kontrol noktaları 4'e çıkartılmış. Benim çalışanlarım bile işyerine bu aramalardan geçerek gelmişler. Bütün bu önlemlere rağmen hain saldırı gerçekleşti' dedi.

(Kaynak: Hürriyet)

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hürriyet Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title