Haberler

Rachel Araz Kiresepi kimdir? Rachel Araz Kiresepi hayatı ve biyografisi! Rachel Araz Kiresepi kaç yaşında, nereli?

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Rachel Araz Kiresepi, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Rachel Araz Kiresepi hakkında merak edilenler. Rachel Araz Kiresepi hayatı ve biyografisi. Rachel Araz Kiresepi kimdir?

Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Rachel Araz Kiresepi merak konusu oldu. İşte Rachel Araz Kiresepi hakkında merak edilen Rachel Araz Kiresepi kimdir, Rachel Araz Kiresepi hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

RACHEL ARAZ KİRESEPİ KİMDİR?

Rachel Araz, 24 Mart 1988 yılında İstanbul doğumludur. Notre Dam de Sion Fransız Lisesinde okuyan Rachel Araz, Üniversiteyi Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümünde tamamlamıştır. Bir süre Beymen'de Kurumsal İletişim ve Pazarlama Bölümünde çalışan Araz, Beymen'in ardından Balenciaga Türkiye Marka temsilciliği, Satın Alma Planlama ve Merchandising departmanlarında çalışmıştır. Şu an ise Sosyal Medya Danışmanlığı, İçerik Editörlüğü yapmakta ve çeşitli markalar ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Rachel Araz'ın annesi avukattır. Başarılı fenomen Rachel Araz, 17 yaşında annesini kaybetmiştir. Babası ise mühendistir. Rachel Araz 2016 yılında Santa Farma İlaç Sanayi'nin patronu Sami Kiresepi evlenmiştir. İki çocukları vardır. İlk çocukları Galia 2018 yılında dünyaya gelmiştir. İkinci çocukları 2019 yılında dünyaya gelmiştir. İkinci çocuklarının ismi Lionel'dir.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Rachel Araz Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title