Haberler

PTT'den "Anneler Günü"Ne Özel Mektup Kağıdı ve Zarf

PTT Genel Müdürlüğü'nce "Anneler Günü" dolayısıyla özel baskılı mektup kağıdı ve zarf hazırlandı.

PTT Genel Müdürlüğü'nce "Anneler Günü" dolayısıyla özel baskılı mektup kağıdı ve zarf hazırlandı.

Kastamonu PTT Başmüdürü Servet Önder, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla, PTT Genel Müdürlüğü'nce gönderi ücreti karşılığında ücretsiz dağıtılmak üzere özel baskılı mektup kağıdı ve zarfı bastırıldığını belirtti..

Önder, 7-11 Mayıs tarihleri arasında postaya verilen kargo kurye ile kayıtlı küçük paket gönderilerine yüzde 10 indirim uygulanacağını da ifade ederek, şunları kaydetti:

"Teknolojinin getirdiği yenilikler nedeniyle mektup, kartpostal yazıp gönderme gibi alışkanlıklarımızın unutulduğu bu günlerde genel müdürlüğümüz bu alışkanlığın tekrar canlanması için bu kampanyayı başlattı. Özellikle çocuklarımızı bu kampanyadan yararlandıralım ve unutulmaya yüz tutmuş mektup yazma geleneğini onlara hatırlatalım. Başlatılan bu kampanya sonucu gönderilecek mektuplar, belki de anneye verilecek en değerli hediye olacaktır. Mektuplar kalıcıdır, saklanabilir. Fakat bir telefon mesajını kaç gün saklayabiliriz ki... Annelerimize sevgimizi PTT ile ulaştıralım."

- KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Anneler Günü Kastamonu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title