Haberler

Prizde Unuttuğu Ütü Genç Kızın Canına Mal Oldu

Şanlıurfa’da prizde unutulan ütünün neden olduğu iddia edilen yangında 21 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da prizde unutulan ütünün neden olduğu iddia edilen yangında 21 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre yangın, Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesine bağlı Şıhmaksut Mahallesi 3182'nci sokakta meydana geldi. İddiaya göre evde tek başına olan Esra Çalışkan (21), ütü yapmak için fişi prize taktı. Genç kız, ütü yaptığı sırada elektrikler kesilince evde sıkılarak sohbet etmek üzere yan komşuya gitti. Bir süre komşuda oturan Esra Çalışkan, elektrikler geldiğinde ütünün fişini prizde unuttuğunu hatırlayarak eve döndü.

Dışarı çıkmasına demir korkuluklar engel oldu

Kapıyı açtığında ütünün alev aldığını gören genç kız, kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. Kısa sürede büyüyen alevlerin evi sarmasıyla içeride mahsur kaldı. Kapıdan çıkmayı başaramayan genç kız, kurtulmak için demir korkuluklarla kapalı olan pencereye yöneldi. Buradan da çıkamayan genç kız, çığlık atarak komşularından yardım istedi.

Alevlerin ortasında can verdi

Kızın çığlıkları üzerine evin yandığını fark eden komşuları, durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale edip söndürmeye çalıştı. Yoğun çaba sonrası yangını söndüren ekipler, içeri girdiklerinde genç kızın cansız bedeniyle karşılaştı. Genç kızın içeride hayatını kaybettiğini haber alan yakınları, sinir krizleri geçirdi.

Ceset, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esra Çalışkan Şanlıurfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title