Haberler

Posof'ta Aşırı Yağış Nedeni ile Bir Ev Çöktü, Can Kaybı Yok

Güncelleme:

Ardahan'ın Posof ilçesine bağlı Uğurca köyünde aşırı yağışlar nedeniyle 1 ev çöktü, can kaybı olmadı.

Ardahan'ın Posof ilçesine bağlı Uğurca köyünde aşırı yağışlar nedeniyle 1 ev çöktü, can kaybı olmadı.

Bölgede bir haftadır etkili olan yağışlar nedeniyle dün saat 19.00 sıralarında Uğurca köyünde 4 nüfuslu Yılmaz ailesine ait topraklı evin tavanı çöktü. Odalarda kimsenin bulunmaması nedeniyle, kaza sırasında can kaybı yaşanmadı.Samanlık ve evin bir bölümünün çökmesi sonucu ahırda mahsur kalan büyükbaş hayvanlar iş makinalarının hafriyatı alarak yol açması ardından kurtarıldı.

Yemek yaptığı sırada evin bir bölümünün çöktüğünü belirten Gülizar Yılmaz, "Evin yarısı çöktü. Çökme nedeniyle odanın kapısı kapanınca eşim Temcit'i pencereden dışarı çıkardım. Şans eseri canımıza birşey olmadı" dedi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Posof Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu "Afetzedeye bir hafta içerisinde 80-90 metrekarelik yeni bir ev yapacağız. Şans eseri can ve mal kaybının olmaması olayın sevindirici tarafı. Devletimizin bütün imkanları seferber edilecektir" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gülizar Yılmaz Ardahan Posof Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title