Haberler

Yolcu seçen taksici sivil polise denk geldi: İleride çevirme var, kaçmaya çalışıyorum

Güncelleme:

İstanbul Eminönü'nde polis ekiplerinin yaptığı denetimde, yolcu gibi davranan bir polis memuru tarafından yakalanan ticari taksi sürücüsüne ceza kesildi. Taksi sürücüsünün sivil polise, "Evraklarım eksik, ilerde polis çevirmesi var. Kaçmaya çalışıyorum." demesi ise şaşkına çevirdi.

İstanbul Eminönü'nde yolcu seçen ticari taksicilere yönelik yapılan denetimde görevli polis memurunun yolcu gibi konuştuğu ticari taksi sürücüsü, "Evraklarım eksik, ilerde polis çevirmesi var. Kaçmaya çalışıyorum" dedi. Uygulamada durdurulan ve evrakları eksik olmayan taksi sürücüsüne ceza kesildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlık polis ekipleri bugün Eminönü otobüs durakları mevkiinde ticari taksilere yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Yolcu seçen taksici sivil polise denk geldi: İlerde çevirme var, kaçmaya çalışıyorum

"İLERDE POLİS ÇEVİRMESİ VAR"

Bir ticari taksi sürücüsüne yolcu gibi yaklaşan görevli polis memuru Taksim'e gitmek istediğini söyledi. Taksi sürücüsü ise polis memuruna, " Evraklarım eksik, ilerde polis çevirmesi var. Kaçmaya çalışıyorum" diye cevap verdi.

TAKSİ SÜRÜCÜSÜNE PARA CEZASI VERİLDİ

Yolcu seçtiği tespit edilen taksi, uygulama noktasında durduruldu. Ticari taksinin herhangi bir evrak eksikliği olmadığı tespit edildi. Araç sürücüsüne yolcu seçmekten 4 bin 64 lira ceza uygulanırken ticari taksi ise trafikten 10 gün men edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İstanbul Eminönü Polis Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title