Haberler

Yeniden Refah Partili aday, kamyona yüklenen lüks yatla seçim konvoyu düzenledi

Güncelleme:

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayı olan iş insanı Mesut Hekimoğlu, Dubaili bir milyoner için 3 yılda fabrikasında yaptığı lüks yatla seçim konvoyu düzenledi. Denize indirilmek için fabrikadan çıkartılan lüks yatın yüklendiği kamyon, partililerin ve seçim otobüsünün de katılımıyla ilçe sokaklarında gezdirildi.

Yerel seçimlerde Antalya'nın Döşemealtı ilçesinden Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) belediye başkan adayı Mesut Hekimoğlu'nun, ilçede lüks yatla yaptığı konvoy dikkat çekti.

Yeniden Refah Partili aday, kamyona yüklenen lüks yatla seçim konvoyu düzenledi

DENİZE İNDİRMEK İÇİN ÇIKARDIĞI LÜKS YATLA SEÇİM KONVOYU YAPTI

İş insanı Hekimoğlu, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikasında Dubaili bir iş insanı için 3 yılda yapımı tamamlanan 25 metre uzunluğundaki yatı, denize indirmek için fabrikadan çıkarttı. Kamyona yüklenen özel yata ise Hekimoğlu'nun isminin yazılı olduğu bayraklar ve Türk bayrağı asıldı.

Yeniden Refah Partili aday, kamyona yüklenen lüks yatla seçim konvoyu düzenledi

MEHTER MARŞI İLE CADDE CADDE DOLAŞTILAR

Konvoyun en önünde giden yatın yüklü olduğu kamyonu ise parti ve Hekimoğlu'nun fotoğraflarının yer aldığı seçim otobüsleri ve parti üyelerinin araçları takip etti. Konvoy, ilçe merkezinden mehter marşı eşliğinde geçti. Konvoyun geçişi sırasında vatandaşlar cep telefonları ile bu anları görüntüledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Yeniden Refah Partisi Döşemealtı Antalya Yerel Yaşam Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

virtueslife:

Tok açın halinden ne anlar. :D sürekli geçmişin dramasını yapan muhafazakarlara bak sen. Bu kadar madurdunuz madem bu serveti babalarınız nasıl elde ettide size bıraktı :D demekki tüm acıyı solcular çekmiş sizler değil.

107
68
yanıtYanıtla
Hsn:

Zengin siyasetçiler halktan genelde kopuk olur doğru ama bunu muhafazakarlar olarak ayırman çok saçma.Muhafazakarlar zengin olmaz gibi bir düşünceye nereden kapılıyorsunuz bu da çok enteresan,insan helal yoldan kazanmışsa bunda bir problem yok ayrıca bilip bilmeden hemen yaftalamakta nedir parayı kazanırken yanındamıydında çamur atıyorsun zan altında bırakıyorsun.

yanıt12
yanıt3
mehmet arif inci:

Adamın dini ile çalışıp elde ettiği gelir mal varlığı ne alaka ? Fabrika yapmış üretiyor adam iş de yapıyor bak koca yat üretmiş . Müslüman olmayıp parası olmasını sorun etmeyecektin biliyorum . şimdi ben gecemi gündüzüme katıp çalışıyorum başarılı olursam senin gibi bi tip de benim oğluma söylenecek gereksiz . Not : Yeniden Refaha felan günahımı vermem .

yanıt49
yanıt11
Murat Çengel:

dubaili bir adamın yatı için bunu yazmış olman ilginç olayın kendisi kadar

yanıt0
yanıt0
Beşiktaşlı Genç:

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

67
0
yanıtYanıtla
Halil Yılmaz:

Türkler çıldırmış olmalı 2024

45
3
yanıtYanıtla
Şaban Çağlar:

emekliler on bin lira ile geçinmeye çalışırken gözüne yat sokmak rüyada değil uyanık görün fotoğraf çekinin demek gibi gezdirmek bence abes olmuş. Bizi bizim gibi yaşamayan anlayamaz

17
12
yanıtYanıtla
Turan Yurt:

görgüsüz

16
3
yanıtYanıtla
kerem can:

Adaylık için öncelik parası var mı? Zaten millet parası olanı daha çok seviyor.

18
1
yanıtYanıtla
Yakup SGZ:

Adamlar konvoy yapmış Dikkat çekmek için güzel bir yöntem Tüm medya Akp chp ye çalışıyor Yeniden Refah Partisi hiç bir kanal yet vermiyor TRT bile 10 sn bile korkudan göstermiyor fakat bu seçim Yeniden Refah Partisi süpriz yapacak

6
8
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title