Haberler

Vedat Milor "Millet İttifakı'nın adayı kim olsun?" diye anket yaptı, yüzde 66 aynı isim üzerinde karar kıldı

Güncelleme:

Ünlü gastronomi yazarı Vedat Milor, sosyal medya hesabından "Millet İttifakı'nın adayı olsun?" başlıklı bir anket yaptı. 150 bin kişinin katıldığı ankette oyların yüzde 66.6'sını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş aldı.

Gastronomi ve yemek kelimeleri bir araya geldiğinde Türkiye'de aranan isimlerin başında gelen Vedat Milor, 'Dahiyane bir anket' diyerek sosyal medya hesabından gündeme yön verdi. Vedat Milor, muhalefetin adayı konusunda dört ismi öne çıkararak soru sordu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ankette ikinci sırada yer aldı.

MANSUR YAVAŞ BÜYÜK FARK ATTI

Vedat Milor'un yaptığı ankette birinci çıkan isim uzak ara farkla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu. Mansur Yavaş, 150 bin kişinin katıldığı anketteki oyların %66.6'sını aldı. Son dönemlerde adı sıklıkla aday olarak gündeme getirilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise %18.2'de kaldı.

AKŞENER VE İMAMOĞLU'NA BÜYÜK ŞOK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ankette üçüncü sırada yer alırken İYİ Parti lideri Meral Akşener son sırada kaldı. İmamoğlu'nun oy oranı %12.6, Akşener'in oy oranı ise %2.7 oldu.

İşte o anket ve çıkan sonuç;

Vedat Milör 'Millet İttifakı'nın adayı kim olsun?' diye anket yaptı, yüzde 66 aynı isim üzerinde karar kıldı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Vedat Milor Haberler

500

Yorumlar (16)

Ahmet AKGÜL:

kariyer nete ilan verin. başkan adayı aranıyor. aranan nitelikler: - 6 kişinin sözünden çıkmayacak, - inisiyatif kullanmayacak. laikliği savunacak. vb. :)))

226
128
yanıtYanıtla
Vural Bay:

Tuvalete bile gidilmesine tek başına karar veren tip olmayacak ne güzel işte

yanıt13
yanıt9
Muammer Mizrak:

Diyettemisin bu işlere el attın reklam peşinde belli

195
114
yanıtYanıtla
By rabsin:

By mansur ilk önce kendi personeline bi zam yapsın 3 dönemdir belediye personeline zam yapmadı maaşlar asgari ücretli seviyesine kadar düştü, cumhurbaşkanlığını bırak bidaki dönem aday olsa Ankara’yı da kazanamaz.. herkes isyanlarda..

76
134
yanıtYanıtla
özgün özen :

o zaman izmir belediyesine gelin özellikle karşıyaka bütçeni yüzde yetmişi maaşlara gidiyor hizmet önemli değil maaşlar iyi olsun şimdiden bu mansur yavaşa ısındım bende oyum ona.

yanıt27
yanıt21
Umit Cetin:

istediğini aday yap halk yine devletinin yanında olacak bunlara ülkemi emanet edilir

61
128
yanıtYanıtla
bekir yapici:

HALKIMIZ HER ZAMAN DEVLETIN YANI TÜRKIYE CUMHURIYETININ YANINDADIR KAFANI YORMA YANLIZ HÜKÜMETLER DEVLET DEGILDIR DEVLETI YÖNETMEYE TALIP OLMUS SIYASETCILERDIR ÖNCE BUNU ÖGREN:

yanıt60
yanıt19
Arman Usa:

Cuneyt ozdemir ayni anketi 400 bin kisiyle yapti, merak eden you tube den baksin ayni sonuc orada %70 lerde

124
42
yanıtYanıtla
by nokta :

demirtaşa özgürlük isteyen vanlıya İnşALLAH DEDİKTEN SONRA işler biraz zora girdi

yanıt33
yanıt33
seyfullah aydın:

hazır olmuşken kahtalı mıçıda anket yapsın

99
40
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title