Haberler

AK Partili Ünal: Seçimlerden Sonra Türkiye Güven Adası Olacak

Güncelleme:

AK Partili Mahir Ünal, "Seçilmiş Cumhurbaşkanıyla beraber Türkiye hem siyasi hem ekonomik istikrarın merkezi olacak ve bir güven adası haline gelecek." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Seçilmiş cumhurbaşkanıyla beraber Türkiye hem siyasi hem ekonomik istikrarın merkezi olacak ve bir güven adası haline gelecek" dedi.

Ünal, Valilik tarafından Mahmut Bakır Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde, vatandaşın hiçbir siyasi düşünceyi gözetmeksizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde bir arada olmanın sevincini yaşadığını ifade etti.

Irak, Suriye, Filistin ve Gazze'de bayramı acılar içerisinde geçiren Müslüman halk için barış temennisinde bulunan Ünal, şöyle konuştu:

"Türkiye ilk defa doğrudan millet olarak kendi cumhurbaşkanını seçiyor. Türkiye bu süreçte önemli bir adım atıyor ve vizyon belgesiyle tanışıyor. Halkımız artık 12-15 yıl sonrasını görüyor. Bu bir güven ve istikrarın sonucu. Seçilmiş cumhurbaşkanıyla beraber Türkiye hem siyasi hem ekonomik istikrarın merkezi olacak ve bir güven adası haline gelecek. Milletin iradesi siyasete ne kadar çok yansırsa devlet o kadar şeffaflaşır, demokratikleşir ve milletin iradesi doğrultusunda ülkenin gelişimine büyük bir katkı sağlar."

Gurbetçilerin gümrüklerde oy kullanmaya başladığına işaret eden Ünal, Türkiye'de son 12 yıldaki meydana gelen gelişimin en iyi yurt dışında yaşayan vatandaşlar tarafından hissedildiğini kaydetti.

Vali Şükrü Kocatepe de Kahramanmaraş'ta sergilenen birlik ve beraberliğin bayram kutlamasında daha net ortaya çıktığını belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ise meydana gelen güzelliklerin devam etmesi dileyerek, "Dünya üzerinde Müslüman ve Türk katliamı bir an önce durdurulsun. Kardeşlerimiz birbirlerini öldürmesinler. Dış mihraklar Müslümanları katletmesinler. Barış diyoruz" diye konuştu.

Törene, Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Mehmet Sağlam, Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Sevde Beyazıt Kaçar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç da katıldı.

-Bayramlaşma

Kaynak: AA / Politika

Kahramanmaraş Mahir Ünal Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title