Haberler

Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'ın takas teklifine yanıt

Güncelleme:

Mansur Yavaş ve Turgut Altınok arasındaki mal varlığı polemiği devam ediyor. Yavaş'ın Londra'daki evine ilişkin "Takas yapalım. Onda biriyle takas yapalım, yüzde biriyle takas yapalım" teklifine Altınok, "Anne ve babadan kalan tarlaları verelim yine evini satın alamayız. Bunların hepsini verelim Yavaş'ın Londra'dan aldığı evle, değişiyorsa tabii. İşin ahlaki boyutu kalmadı" sözleriyle yanıt verdi.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'tan ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın takas teklifine yanıt geldi. Altınok, "Anne ve babadan kalan tarlaları verelim yine evini satın alamayız. Bunların hepsini verelim Yavaş'ın Londra'dan aldığı evle, değişiyorsa tabii. İşin ahlaki boyutu kalmadı" dedi.

MANSUR YAVAŞ: İSTİYORSAN TAKAS EDELİM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, son günlerde mal varlığıyla gündemden düşmeyen Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'a takas teklifinde bulunmuştu. Yavaş, "Kızımın mortgage ile taksit taksit tam 32 yıl ödeyeceği bir ev için rakibim 'Mansur Yavaş'ın Londra'da evi var, onun evinin parası benim bütün mallarımı öder' diyor. Takas yapalım. Onda biriyle takas yapalım, yüzde biriyle takas yapalım" ifadelerini kullanmıştı.

Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş takas teklifine yanıt

TURGUT ALTINOK'TAN YANIT: İŞİN AHLAKİ BOYUTU KALMADI

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Turgun Altınok, "'Mansur Yavaş'ın Londra'daki evi benim mal varlığımdan daha değerli.' demiştiniz. Yavaş'ın takas teklifine ne cevap vereceksiniz?" sorusuna da yanıt verdi.

Altınok şunları şöyledi "Biri babadan, anadan kalmış ve belediye başkanı olmadan önce edinişmiş mal. Diğeri belediye başkanı olduktan sonra edinilmiş mal. Bir de oturduğu ev var. Ahlaki değil ama. Ahlaksızca, hayasızca iftiralar ve yalanlar, işi bu noktaya getirdi. 25 milyona şu an oturduğu evi hangi parayla aldı belediye başkanı olduktan sonra onu da bir açıklasın. Anne ve babadan kalan tarlaları verelim yine evini satın alamayız. Bunların hepsini verelim Yavaş'ın Londra'dan aldığı evle, değişiyorsa tabii. İşin ahlaki boyutu kalmadı. Yalan, çamur ve iftiralar atılıyor."

Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş takas teklifine yanıt

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Turgut Altınok Mansur Yavaş Londra 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (57)

Deniz Tutar:

adam iki avrupa ülkesinden büyük araziye sahip, birde algı operasyonu çekiyor.. ALLAH bu millete akıl fikir versin...

755
144
yanıtYanıtla
Burak Karadağ:

Ankara’yı almışsın Turgut Londra’da bi ev ne ki?

418
70
yanıtYanıtla
Halil Yarbaşı:

Adamın her şeyi ortada Adam atadan zengin Belediye başkanı olunca edindiği bir tane malı yok Ama yavaş öylemi

yanıt53
yanıt148
Tayfun İZGİ:

Londra'da ki ev yavaş ın

yanıt0
yanıt0
Metehan Eryilmaz:

32 yıl taksidi olan ev için koparılan yaygaraya bak. 2 ülkeden büyük toprak yüzlerce ev sahibi insan söylüyor bi de bunu. Hadi yapsana takas. Hemen R yap.

371
72
yanıtYanıtla
Şenol Dogan:

ayrıca ülkedeki ev fiyatlarını o kadar yukselttilerki Londra burdan düşük kaldı

yanıt217
yanıt35
Özkan Bulut:

Er nerede cevap sayın Altınok kaçamak yanıtlar vermeyin tamam degiselim de madem orası çok değerli ise Londra da bildiğim kadarıyla Ali Erbaş varya diyanet işleri başkanı onunda var

312
57
yanıtYanıtla
Halil Yarbaşı:

Dedikoduya inanan gerçekleri meleklerin bile inandıramayacağı bir varlıksınız sizi 1400 sene önce peygamber efendimiz haber vermiş bu yüzden size kızmıyorum sadece acıyorum

yanıt45
yanıt159
Estetik Yoksunu:

Halil yarbaşı kafanı iyi yarmışlar sanırım beyin düşmüş. Arkadaş ne dedikodusu adamın neredeyse Manoco dan büyük arsası var kaç lira ediyor biliyor musun? Londro daki bir eve o kadar arazi nasıl denk geliyor kafan alıyor mu? Bir de iftira diyorsun müslümanlığından ve kara cahilliğinden utan be adam!

yanıt50
yanıt12
Metehan Eryilmaz:

Halil sen ne yiyon içiyon gardaş. Kafan maşallah çok güzel, güle güle kullan.

yanıt28
yanıt6
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title