Haberler

Tunceli Belediyesi'nin ismini Dersim olarak değiştirdiler, X hesabı kapattı

Güncelleme:

DEM Parti, Tunceli Belediyesi'nin sosyal medyadaki ismini "Dersim Belediyesi" olarak değiştirdi. Yapılan değişiklik sonrası hesap X tarafından kapatıldı.

Dem Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde kazandığı Tunceli Belediyesi'nin resmi hesabının ismini "Dersim Belediyesi" olarak değiştirdi. Yapılan isim değişikliği sosyal medyada gündem olurken daha hesaba ulaşılamadığı görüldü.

Tunceli Belediyesi'nin ismini Dersim olarak değiştirdiler, X hesabı kapattı

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, "DEM Parti, Tunceli Belediyesi'nin resmi x hesabının ismi 'Dersim Belediyesi' olarak değiştirildi. Profil adıyla birlikte hesap adını da değiştirince, x kural hatası olarak işaretleyip, hesabı kapattı" ifadelerine yer verdi.

İşte Değirmenci'nin o paylaşımı;

Tunceli Belediyesi'nin ismini Dersim olarak değiştirdiler, X hesabı kapattı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Tunceli Belediyesi Sosyal Medya DEM Parti Tunceli Dersim Sosyal Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (63)

haksız mıyım:

Bu kekolarda akıl yok abi vallahi yok billahi yok zorla kendilerine kayyum atatmak istiyorlar... Bu ülke de Dersim diye bir il yok, Tunceli sevseniz de Tunceli sevmeseniz de Tunceli kabul edeceksiniz bunu.

1512
1160
yanıtYanıtla
s kcr:

Sizin etekli ortağınız degilmi bunlar

yanıt179
yanıt166
sade vatandaş:

caddelere hain şeyh saittt ismi verilirken ses çıkarmayanların şimdi hiç bir şey demeye hakkı yok bunları palazlandıran bu iktidardır Atatürkü bize mumla aratıyorlar hainlerin isimlerini caddelere sokaklara verenler vatanseverlik taslamasın

yanıt176
yanıt311
Musa Gerçekçi:

Yok dediğiniz ama gerçekte Dersim olan şehrimizin ismini Reiste defalarca ağzından düşürmedi. Aynen AmedSpor misali.. Bırakalımda herkes özune donsün. Şehirlerimiz ve koylerimizlen birlikte...

yanıt102
yanıt208
Ne Demeli:

(sade vatandaş) Lafı gediğine koyan akıllı insanları seviyorum...

yanıt60
yanıt57
Nuri Aga:

Bizde bunu yapana hooooşşşt deriz.

yanıt73
yanıt35
erge_nekon:

Bu barzolar kayyum gelsin diye resmen kaşıniyorlar

yanıt131
yanıt63
Fondaşsavar:

CHP nin başarısı bu kıskanma

yanıt1
yanıt0
Güray Dilli :

Türk Bayrağını kaldıran Belediye'ye özenmişler herhalde. O zaman yurt geneline yayılan bütün Tuncelili vatandaşları da memleketlerine çağırın...Dersimmiş..

356
61
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Görelim bakalım , kaç kişi gelecek. O zaman TC Anayasasının tanıdığı tüm hakları kullanmayacağınızı açıklayın da göreyim...Emlak Vergisi Tahsilatı , Seyahat özgürlüğü vs vs...

yanıt59
yanıt16
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title