Haberler

Tuna Bekleviç'in Bakan Müezzinoğlu'na Danışmanlık Yaptığı İddiaları Yalanlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun internet sitesinde, Tuna Bekleviç’in Müezzinoğlu’na danışmanlık yaptığı iddiaları yalanlandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun internet sitesinde, Tuna Bekleviç'in Müezzinoğlu'na danışmanlık yaptığı iddiaları yalanlandı.

Bakan Müezzinoğlu'nun kendi ismiyle açılan internet sitesinde, Tuna Bekleviç'in, Bakan Müezzinoğlu'na danışmanlık yaptığı iddialarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Son günlerde ulusal ve yerel medya ile bazı internet sayfalarında yer alan haberler üzerine bu açıklama zaruri hale gelmiştir. Kendini siyasilerin danışmanı olarak tanıtan Tuna Bekleviç isimli şahıs, 2011 Genel Seçimlerinde Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun AK Parti'nin Edirne 1'inci sıra adayı olduğu dönemde 2'nci sıra milletvekili adayı olarak yer almış ve seçim maratonunda dönem dönem Sayın Müezzinoğlu'nun programlarına eşlik etmiştir. Milletimizin takdiri ile TBMM'de temsil hakkını kazanamayan şahıs, hızlı bir fikri değişim ile partimizin karşında yer almıştır. Bu fikri dönüşe rağmen, mevcut durumda politik olarak karşısında durduğunu ifade ettiği siyasilerin isimlerini kullanıyor olması ve bu isimler üzerinden fayda gözetiyor olması milletimizin takdirine bırakılmıştır" denildi.

Tuna Bekleviç'in Bakan Müezzinoğlu'na geçmişte resmi herhangi bir danışmanlık hizmetinde bulunmadığı vurgulanan açıklamada, "Günümüzde de kendisiyle hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. Buna rağmen, bulunduğu her ortamda bunu iddia ediyor olması ve 2011 genel seçimleri maratonundan kalan fotoğrafları servis ediyor olması, kendi meziyetleri ile ulaşamadığı saygınlığı, isimler üzerinden şahsına kazandırmak istemesinin bir göstergesidir. Ayrıca son dönemde oldukça yaygınlaşan ve milletimizi siyasilerin isimlerini kullanarak istismar gayretine girişenlerin sayılarındaki artışı endişeyle takip ettiğimizi belirtir, kamuoyunun bu şahıslara kullandıkları isimler sebebiyle itibar etmemeleri gerektiğini hatırlatarak, aziz milletimize saygı ve kalbi muhabbetlerimizi sunarız" ifadelerine yer verildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Tuna Bekleviç Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title